Dagens trening

Hei alle fine lesere 💖❤💖❤💖❤

Nå er eg nett ferdig med å trene, har trent med vektere og den gå sykkelen eg har. Der fikk eg 102 kalorier i dag det blir mer for hver dag som går. Nå er eg så svett at eg skal ta meg en sjapp dusj tenkte eg. Det er deilig å få trent og dette er min 7 dag uten brus eg har heller ikke rørt snop siden helgen og det er jo super bra. Eg får se om eg får kommet meg en tur på butikken i dag eller om eg venter med det til fredag. Eg skulle hatt skikkelig te så får se hva eg gjør skulle og hatt mer vann hehe. Eg får se hva dagen bringer og eg skal og få vasket leiligheten igjen tenker eg. Eg har nett vasket gjestesengen siden katten har spydd, det er flekker i sofaen der inne nå får se om eg får det vekk med et eller annet. Eg har nå lagt et hånkle i sofaen  så ikke han spyr på sofaen. Det er enklere å få hånkle reint enn sofaen. Så får se nå hvordan det går med det. Akkurat nå sitter eg og ser på tv og koser meg med det før dusjen kaller. Eg har et lite spørsmål, kan trening utelukke mensen? Eg bare lurer på det da eg ikke har hatt den på en stund. Kanskje det blir legen for å undersøke det. Det er ikke fint vær ute i dag men det er no litt varmt da. Tidligere i dag plask regna det så lucky kom løpende i rekord fart og løp inn hehe. Han er no ute nå siden det er opplett ute. Dem er ikke så glad i regn og vatn disse dyra. Det er ikke eg heller hvis eg må ut døren. Men være får man ikke gjort noe med. Eg skal slappe litt av med tv titting før dusjen så beina får slappe av litt eg kjenner det sykt i lårene at eg har trent. Men det er jo bare deilig det. Dere får ha en strålende fin dag videre ❤💖❤💖❤💖❤

Vi blogges plutselig❤💖❤💖❤💖

Dagen i dag

Hei alle fine lesere ❤💖❤💖❤💖

I dag så skal det virkelig være stygt vær i følge yr det skal lyne og tordne og regne som bare det. Det har allerede begynt å regne nå, og det blåser en god del ute så det blir vel skikkelig dritt vær med torden. Eg som skulle ha vært en tur på butikken og alt jaja får ta det igjen når være er litt bedre. Eg er ikke glad i torden og lyn så eg går ikke ut i sånt vær. Har aldri likt det, men får ikke gjort noe med det så får no bare finne på et eller annet når det holder på å bråke haha. Det går sikkert fint vil eg tro, det skal og være lyn og torden i morgen og så får se når eg får kommet meg på butikken og kjøpe det eg trenger hehe. Eg har en del tromf bonus så lurer på om eg skal ta det ut så eg har litt mer penger, spyr av penger og penge bruk er jo alltid noe man trenger å da er det lett for at det blir mye penge bruk men sånn er det no bare vi må jo ha mat og sånt kan ikke sulte hehe. Det er jo dumt og ikke greit å gå sulten heller så mat må man ha eller så duger vi ikke. Eg skal og se om eg finner meg noe mat og spise, så får eg vel se om eg finner på et eller annet mens uvære holder på. Eg skulle og ha hatt meg en dusj men får kanskje ta det senere tror eg. Nå høres det ut som det har begynt å tordne å det regner som bare det skikkelig møkka vær men det trengs no så trær og sånt overlever. Det frister no ikke å gå ut døren i værtfall eg skulle og ha vært en tur i postkassen men det får bare være, får satse på at det ikke er noe regninger i postkassen, er ikke så farlig at reklamen blir våt. Eg får vel legge fra meg tlf og se om eg får gjort et eller annet. Dere får ha en super fin dag videre 💖❤💖❤💖❤

Vi blogges plutselig❤💖❤💖❤💖

Kose klumpen min 💖❤💖❤

Sunn mat eg fant på nettet

Hei alle fine lesere❤💖❤💖❤💖

Eg var på nettet og fant noen sunne retter og spise eg er ikke helt på det med havregryn og advokado men skader vel ikke å prøve det ut en gang i tiden kanskje. Hvis eg ikke finner noe annet som er sunt og godt da.

Logg inn

SPIS DEG METT: Klinisk ernæringsfysiolog Hanne Lessner råder deg til å spise deg mett på smart og god mat som gir kroppen din rikelig med nyttige næringsstoffer. Foto: Jørgen Braastad / VG

10 sunne matvarer som metter

Du trenger ikke gå sulten når du slanker deg. Spis mat som holder deg lett og mett.

Av Julia Renate Ingebrigtsen

Det er ingen god følelse når sulten gnager i magen. Blodsukkeret synker og det eneste du vil ha er en rosinbolle og en stor sjokoladeplate.

Vanlig feil

«For å gå ned i vekt må du være sulten hele tiden»

Det er en stor feiloppfatning at du må gå sulten når du slanker deg. Faktisk burde du unngå det. Når du er sulten, er sjansen stor for at du går på en smell og stapper i deg raske karbohydrater som ødelegger kostholdsplanen din.

Løsningen:

Ikke vær redd for å spise deg mett. Nøkkelen ligger i hva du velger å spise deg mett på.

Protein og fiber er nøkkelen

– Kroppen trenger fortsatt drivstoff selv om du skal ned i vekt. Rett og slett for at den skal fungere optimalt, sier Hanne Lessner, klinisk ernæringsfysiolog hos Ernæringsteamet i Oslo.

Foran seg har hun matvarer som mandler, havregryn egg, cottage cheese, kylling og fisk. Ikke noe hokus pokus, men rene produkter som lett lar seg variere til ulike måltider.

– Alle ti matvarene er også lett tilgjengelige, slik at en kjapp tur på nærbutikken er alt som trengs for å fylle basislageret, sier Lessner.

– Hvordan kan du variere med helt vanlige råvarer?

– Havregryn eller mandler kan du kjøre i smoothien. Kikertene går i salaten, mens avokado med pepper og sitron er et lite måltid i seg selv.

Og det er lurt at du legger en liten innsats i å smette inn mettende mat inn i kosten.

– Det er jo anbefalt at du spiser hver tredje til fjerde time, og når du spiser mat som metter, vil du lettere unngå småspising mellom måltidene, sier Lessner.

Enkelte av matvarene inneholder mye fett og har høyt kaloriinnhold. Ikke vær redd for det. Både kroppen og hjernen din trenger fett for å fungere. Det som imidlertid er viktig å passe på når du spiser mat med høyt fettinnhold, er at kaloriinntaket ikke blir for stort.

En god tommelfingerregel er å unngå å spise deg stappmett, uansett hva måltidet består av. Og sist, men ikke minst:

– Spis variert, og husk på å få i deg masse grønnsaker! sier Lessner.

10 basis varer du bør ha på kjøkkenet

1. Havregryn

HAVREFRØT: En god og sunn start på dagen! Her ser du Vibeke Klementsens oppskrift på «Den ultimate sunnhetsgrøt» laget av risgryn, havregryn, melk og ulike frø, toppet med appelsinsaus med rosiner. Foto: Frode Hansen/VG

Havregryn er en ypperlig kilde til karbohydrater og kostfiber. Spesielt gunstig er kostfiberen betaglukan, som kan bidra til å senke kolesterolet. I tillegg inneholder havregryn både fett og proteiner.

Tips til bruk: Kok havregrøt, eller strø grynene på toppen av yoghurt eller smoothie. Du kan også tilsette havregryn i pannekake- og vaffelrøre, i hvetebakst, eller bruke det som base i hjemmelaget granola.
  

GO NUTS: Sunt, men kaloririkt, så pass på mengden! Foto: Frode Hansen/VG

2. Mandler

Mandler inneholder masse enumettet fett, som du trenger i kosten din. I tillegg er de en god kilde til proteiner, kostfiber, magnesium, kalsium, vitamin E og B-vitaminene niacin og folat. Det høye fettinnholdet gjør mandlene relativt kaloririke, så pass på mengden.

Tips til bruk: 10 mandler samme med en frukt er et perfekt lite mellommåltid. Hakk en liten neve og ha i havregrøten, eller kjør dem i smoothien om morgenen. Du kan også lage din egen mandelmelk, eller kjøre dem til mel og bruke i bakverk.

Spis også: Andre nøtter og frø, som paranøtter, hasselnøtter, solsikkefrø og sesamfrø.
 

3. Avokado

NATURENS SMØR: Prøv på knekkebrød med tomatskiver og pepper! Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Avokado er ikke en grønnsak, men en frukt. En fet frukt, som inneholder mye enumettet fett. I tillegg er avokado en god kilde til vitamin B og C. Avokado inneholder også kalium. Mineralet er med på å regulere vannbalansen i kroppen, og virker blodtrykkssenkende.

Tips til bruk: På brødskiven i stedet for smør, som guacamole eller i smoothies. Med noen gode småtomater og en skvis med lime, er avokadoen et lite måltid i seg selv.
 

4. Gulrøtter

TRE I EN: Gulrot, grovbrød og laks – holder deg mett lenge! Foto: Krister Sørbø / VG

Gulrot er en mager rotgrønnsak, som er spesielt rik på betakaroten, som omdannes til A-vitamin i kroppen vår. I tillegg inneholder gulrot blant annet både fiber, kalium og jern.

Tips til bruk: Finhakk gulrot og ha i salater, eller skrell den i tynne skiver og spis rå med godt krydder som en egen siderett. Gulrot gjør seg godt som base i hjemmelaget juice.

Spis også: Grønt, frukt og bær i alle varianter og farger.

5. Grovbrød

Jo grovere, jo bedre. I de groveste, som rugbrød, finnes det en drøss av nyttige godsaker som kroppen vår trenger. Gode karbohydrater, kostfiber, proteiner og er noe av det du får i deg.

Tips til bruk: Tenk utenfor boksen, og bruk grovbrød som erstatning for burgerbrød, eller til å lage egne krutonger. Husk å bruke masse grønt som tilbehør til brødskiver.

6. Laks

Laks er en fet fisk som gir deg en drøss av de sunne omega 3-fettsyrene, som skal være spesielt bra for å forebygge hjerte- og karsykdommer. I tillegg inneholder laksen proteiner, vitamin D og selen.

Tips til bruk: Laksen er en anvendelig fisk som smaker deilig både kokt, stekt eller servert rå som sushi eller sashimi. Prøv for eksempel å servere rå lakseskiver med en smakfull salat av mango, avokado og chili.

Spis også: Annen fet fisk, som makrell, ørret, kveite og sild.
  

7. Kylling

SKIKKELIG SALAT: Med kylling og kikerter som proteinkilder holder du blodsukkeret stabilt og metthetsfølelsen lenge. Foto: Petter Oftedal / VG

Det magre kyllingkjøttet er stappfullt av proteiner og nesten blottet for fett.

Tips til bruk: Stek gjerne en hel kylling, og bruk kjøttet i flere måltider i løpet av uken. Pass på at du fryser det du ikke skal bruke med en gang, slik at kjøttet ikke blir dårlig. Husk også på at det sitter en del kalorier i fettet, så dette kan du med fordel unngå å spise om du passer vekten.

Spis også: Annet rent kjøtt, som vilt, svin og storfe.

8. Kikerter

Kikerter er svært rik på proteiner. Faktisk inneholder denne belgfrukten omtrent like mye proteiner som kylling. I tillegg er denne gule lille erten rik på fiber, jern og B-vitaminet folat.

Tips til bruk: Tilsett ne boks kikerter i salaten eller i gryteretten. Du kan også mose ertene med hvitløk og tahini til en deilig humus. Humusen kan du bruke som dipp til grønnsaker eller som pålegg sammen med grønt. Kikertene har en mild, nøttaktig smak.

Spis også: Andre belgfrukter, som linser og bønner.
 

TID FOR EGG: Egner seg like godt til frokost, lunsj, rask middag eller kveldsmat! Foto: Jan Ovind / VG

9. Egg

Egg er nok først og fremst kjent for sitt høye innhold av proteiner og fett. I tillegg inneholder denne frokostfavoritten selen, jern, fosfor, vitamin A, D og E, samt B-vitaminene folat, riboflavin og B12.

Tips til bruk: Kok, stek eller posjer, og ha på brødskiven. Visp sammen til røre eller omelett. Du kan variere tilberedningen av egget i det uendelige. Prøv å bake det i ovnen i en krydret tomatsaus, for en annerledes lunsj.

10. Cottage cheese

Cottage cheese er en proteinbombe, med lavt fettinnhold. Den inneholder også store mengder kalsium.

Tips til bruk: Spis som den er, toppet med frukt og bær. Den kan også blandes i salater eller brukes som hvit saus i en lasagne. Osten kan også blandes i røren om du skal steke lapper, for et ekstra kick av proteiner.

Kanskje eg prøver ut noe av dette, utenom fisk da det er ikke min greie i det hele tatt, takler ikke lukten av det en gang.

Hvis dere har noen ideer til sunn god mat så er det bare å komme med det 😊 eg setter pris på det dere kommer med 😊fyyyr løs dere, det er bare kjekt 😊

Vi blogges plutselig💖❤💖❤💖❤

Nå skal eg prøve å bli sunn og slank huff lang proses men handler vel litt om viljestyrke og å være sterk😊

Dagen i dag

Hei alle fine lesere ❤💖❤💖❤💖

I dag er det varmt og igjen huff eg så hadde planer her. Eg skulle få leiligheten rein og fin men det lille eg har fått gjort så langt holder eg på å renne vekk. Det er altfor varmt til å gjøre noe som helst jo. Får se om eg får gjort noe i kveld da kanskje det er kjøligere da, håper det hehe. I natt så var det så varmt og eg slet virkelig med å få sove. Eg sovna til slutt men vet ikke hva kl var da. Jaja sånn er det bare av å te. Det er greit med varme men er måte på og da, det skal no gå ann å bevege seg uten at man svetter i hel. Eg får ta meg en dusj snart så får eg se om eg får gjort noe her. I dag har eg holdt meg unna brus i 5 dager det er kjempe bra til å være meg. Er stolt eg av at eg klarer det, eg drikker heller te, vann med smak og juice. Det går frem over værtfall hehe. 5 dager uten brus er ikke værst det. Nå må eg bare finne noe sundt og spise til snop og mat hehe å det er ikke alltid like enkelt kan man si, men eg finner vel ut noe som smaker godt.  Akkurat nå sitter eg inne i varmen og ser på tv og koser meg med det. Eg har prøvd å få gjort noe men det går sakte her men det blir vel gjort til slutt. Eg skal ikke noe spesielt i dag tror eg så eg har vel hele dagen på meg tenker eg. Marcus kommer hjem i fra farmoren sin i dag eg vet ikke om han allerede har blitt henta eller hva. Men han har nok stor kost seg vil eg tro. Det er bare koselig det. I natt så regna det sykt og no er det sol og blå himmel igjen. Er no godt med fint vær men ikke godt da man ikke kan bevege på seg uten om å renne vekk hehe. Jaja sånn er det no, det blir vel bedre temperatur ute snart tenker eg. Så det går ann å leve. Man blir jo aldri fornøyd med dette være, man klager når det regner og er kaldt som fy og når det er varmt så er ikke enkelt å vite hva man vil med være hehe. Eg får ta å legge fra meg tlf og se om eg får gjort et eller annet her. Dere får ha en super fin dag videre 💖❤💖❤💖

Har dere noen spørsmål eller et ønske til innlegg så er det bare å komme med det 😊

Vi blogges plutselig💖❤💖❤💖❤

Det er så varmt at eg har ikke orka å trene enda en gang.

Dagen i dag og i går

Hei alle fine lesere❤💖❤💖❤💖

I går så var eg en tur hos mamma, vi var ute i hagen og eg hjalp mamma litt der. Det var så sykt varmt at man orket jo ingenting nesten men er litt godt da på tide at vi og får litt sommer nå. På kvelden så tok meg og pappa oss en tur ut i båt vi sykkla da til nøste så gikk vi i båt. Det var litt deilig det og få litt luft haha. Det var koselig det kan man si, eg er ikke glad i bølger heldigvis var det ikke så store bølger så da gikk det fint hehe. Er ikke glad i bølger og båten gjynger det er ikke noe kjekt hehe. Men var no veldig kjekt da. Det var det eg gjorde på i går.

I dag så har vi vært ute og nøte varmen vi har i dag å, det er hele 30 grader ute hvis ikke mer. Det er helt vilt hvor varmt det er. Trenger ikke å betale dyre dommer for å reise til Syden når norge er varmere enn i syden. Vi har og tatt oss en kjøre tur til biltema og der fikk eg endelig kjøpt meg en solseng så den blir nok en del brukt. Spess neste år da sommeren i år snart er over gu hvor fort månedene går plutselig er det vinter og kaldt og surt. Har no fått vært mye ute i solen, skal og snart få tatt meg en dusj så eg får av meg litt svette. Svetten bare renner her jo off alt for varmt hehe. Skulle hatt basseng i hagen nå, det hadde jagge meg vært noe det. I dag har vi egentlig vært ute og kosa oss i varmen og prøvd å gjøre noe men er ikke mye man orker i varmen. I kveld skal eg hjem en tur tenkte eg så eg får gjort noe der og kanskje. Og ikke minst se om dyra har det dem trenger. Eg var hjemom en tur i sted og ga kattene vann både inne og ute så ikke dem tørster i hel ute det er jo domt. Lucky han tror eg klager på varmen han går rundt å mjauer litt hehe så søtt. Når eg kommer hjem så blir det nok å se om eg finner en film på tv og bare nyte kvelden med det. Eg får vel legge fra meg tlf og være litt sosial tenker eg. Dere får ha en super fin kveld videre 💖❤💖❤💖❤

Vi blogges plutselig❤💖❤💖❤💖

Bilder av båturen i går

Å et bildet av det eg drakk på i går, drakk bare en sommer cider det var godt det i varmen.

Nydelig vær

Hei alle fine lesere ❤💖❤💖❤💖

I dag er det varmt og godt ute det blåser en del men vinden er jo varm og så er ikke mye luft da hehe. Det er rett å slett Syden varme her, det er 30 grader ute det er helt sykt. Eg har sittet litt ute og litt inne ute er jo det ikke levande å være men eg må jo være ute og siden det er sommer vær vet aldri når det tar slutt så det må bare nytes mest mulig. Eg får finne meg noe å spise snart så får eg hoppe i dusjen og komme meg ut i varmen. Eg skulle egentlig ha trent litt og men det er det rett å slett for varmt til å gjøre. Får se om eg får trent litt i kveld i stedet. Da er det kanskje litt kjøligere enn det er nå. Men vær gang det er fint vær her så må det blåse noe innsides men heldigvis er vinden varm da så er ikke sur og kald vind som det var litt i går. Akkurat nå sitter eg å ser på tv og koser meg med det, eg får se hva eg finner på å gjøre i dag. Eg skulle vært en tur på butikken og for å handle litt små ting så får se om eg får gjort det løpet av dagen. Det er vist varmt for dyra mine og, lucky går å mjauer litt stakkar er nok ikke bare å bare å være en katt i denne varmen. Syns litt synd på dem men eg får no passe på at dem har kaldt og godt vann i denne varmen. Så får dem vertfall noe å drikke å det er jo veldig viktig så får eg passe på at eg og får nok drikke hehe.. søsteren min er i Syden og koser seg der i varmen hun skal være der i 2 uker sammen med kjæresten og foreldra hans. Dem koser seg nok masse tenker eg. Eg får no bare nyte varmen vi har her i dag. Er ikke ofte det er 30 grader her. Eg får vel snart bare stupe i dusjen og komme meg ut litt tenker eg, dere får ha en super fin dag videre 💖❤💖❤💖

Vi blogges plutselig💖❤💖❤💖❤

Uken som gikk

Hei alle fine lesere 💖❤💖❤💖❤

Eg tenkte eg skulle komme med uken som gikk igjen og håper dere liker innlegget 😊

Akkurat nå

Sitter eg i sofaen og slapper av etter eg har spist middag / kvelds. Eg har og vært en del ute i dag sammen med dyra mine så da har eg hatt litt selskap. Deilig når vi har fint vær og kan være en del ute og bare nyte dagen.

Ukens høydepunkt

Eg har hatt en jente tur sammen med mamma og søsteren min på sartor vi spiste middag på egon og gikk på kino og såg mamma mia filmen, og vi shoppet litt sammen og før kinoen. Det var kjempe koselig. Håper det skjer flere ganger.

Ukens nedtur

Det må være at eg sliter en del med svimmelhet blir rett å slett gal av det haha. Jaja sånn er det bare med den saken. Eg skjønner ikke hvorfor eg gjør det da.

Ukens irritasjoner

Det er rett å slett folk som ikke kan kjøre på veien, dem kjører enten for fort eller for sakte, det er sykt irriterende hehe men sånn er det med enkelte folk.

Ukens tanke

Det er at eg har klart å holde meg unna brus i 3 dager nå det er eg så sykt stolt av. Eg har gått ned nesten 1 kg etter eg sluttet med å drikke brus hver dag. Eg drakk et glass i går når vi var å spiste middag men det smakte ikke noe godt. Da blir det jo enklere å holde seg unna det da.

Ukens antrekk 😊

Vi blogges plutselig❤💖❤💖❤💖

Det er så fint vær ute

Hei alle fine lesere ❤❤💖❤💖💖

I dag er det varmt og godt ute solen skinner og er nesten vind stille og. Men eg sitter da inne i dette være føler meg ikke så vel å sitte ute da eg ikke har min egen plass. Men eg får vel komme meg litt ut i solen så eg får litt farge på kroppen. Men er jo ikke så kjekt å sitte ute alene men får bare gjøre det beste ut av det og bare nyte være så lenge vi har det. Så eg skal snart ut å sette meg litt i solen tenker eg, eg må jo nesten det er ikke ofte det er sol her i bergen. I går kveld når eg reiste fra mamma så var himmelen så utrolig fin det var en del farger det var bare så fint å se på. Eg tok et bildet av det og som eg legger ut her. Eg syns det var så utrolig fint at eg måtte bare ta bildet av det. Eg vet ikke helt hva eg skal finne på i dag det blir nok å bare være ute og nyte være vi har her. Eg har og fått vasket leiligheten så nå er den rein en stund til. Godt å få det unna gjort. Eg får vel ta noe med meg ut så eg har noe å gjøre på mens eg sitter ute, eg får bare se hva eg finner på hehe, er ikke bare å bare når man ikke har terasse Hehe. Men ut skal eg no kan og hende eg tar meg en gå tur eller noe sånt i fin være. Være må eg nyte det er værtfall 20 grader ute så kan ikke sitte inne hele dagen. Får dårlig samvittighet da hehe. Akkurat nå ser eg på tv og slapper litt av før turen går ut. Dere får ha en super fin dag videre 💖❤💖❤

Vi blogges plutselig❤💖❤💖❤💖

Se så fin himmelen var i går kveld, litt dårlig bildet kanskje da et hus står i veien hehe.

Kommet hjem etter kino turen

Hei alle fine lesere💖❤💖❤💖❤

I dag har vi kjørt marcus til farmoren sin også tok vi en tur på plantasjen for mamma hadde fått gavekort derfra i bursdagsgave, så da ble det en tur der og shoppe litt eg kjøpte ikke noe der da. Men mamma fant en del fine ting og blomster. Etter det kjørte vi på sartor og når vi kom dit så gikk vi på egon og spiste middag eg bestilte nachos å det var super godt,mamma bestilte biffsnadder, og søsteren min bestilte pasta greier. Vi fikk mye mat og det var super godt og. Etter det så gikk vi litt rundt på sartor det ble en del penge bruk i dag å gitt hehe, men er lett for det når man går på et senter og ikke minst når det er salg. Eg skal på sartor igjen i august en gang da eg skal til naprapaten igjen så da blir det sikkert penge bruk då  og tenker eg. Men er no ikke ofte eg shopper så da går det jo ann å gjøre det. Eg kan lage en video av det eg kjøpte når eg kommer hjem vist dere vil det. Akkurat nå er eg oss mamma en tur skal sikkert hjem senere i kveld tror eg. Den filmen vi såg på var ganske koselig å se. Masse fine sanger var det og, mamma mia filmen var vært å se syns eg. Håper nesten det kommer film nr 3 hehe men det gjør det nok ikke vil eg tro. Men kommer til å se den flere ganger. Kjempe fin film var det no vertfall. Den var vært pengene og å se den, filmen varte i 2 timer men de to timene gikk ganske fort plutselig var filmen ferdig. Men sånn er det med gøye filmer da går tiden ganske fort da ja. Har hatt en fin dag med mamma og søsteren min det var kjempe koselig håper det skjer igjen en gang. Det er jo så koselig å finne på noe med familien er jo ikke så ofte vi gjør det. Eg får legge fra meg tlf nå og være litt sosial tenker eg. Det som er så skipt er at eg sliter sånn med svimmelhet er helt jævlig for å si det mildt men men sånn er livet. Dere får ha en super fin kveld videre ❤💖❤💖

Vi blogges plutselig💖❤💖❤💖❤

Plakat av filmen vi såg, det var og nydelig vær ute i dag så vi spiste middagen ute på egon😊

Klar for en tur på kino da

Hei alle fine lesere ❤💖❤💖❤💖

Da har fått stelt meg og holder nå på å spise frokost. Så får eg sitte å vente til mamma kommer da, vi skal kjøre marcus til farmoren sin også reiser vi på kino å ser mamma mia. Blir sikkert kjempe koselig det. Eg har ikke vært på kino på mange år så er vel kanskje på tide nå eller hva haha. Det er jo alltid koselig med en jente tur. Det blir meg og søsteren min og mamma som reiser på kino alltid kjekt å finne på noe med familien. Filmen begynner 17.45 tror eg det var så har no litt tid på oss. Mamma kommer nok om ikke så veldig lenge til tenker eg. Så eg får gjøre meg ferdig før hun kommer. Når eg kommer hjem så skal eg få vasket litt gulv og sånt her det trengs vist igjen ser eg. Så da får eg gjøre det. Det gjør jo ikke av seg selv, så får eg virkelig håpe at eg ikke ser noen flere edderkopper æsj eg hater de dyra. De kan holde seg ute syns eg. Nå ser eg på tv og slapper av og spiser litt så får eg bare vente på mamma skal komme. Eg tar sikkert noen bilder i dag som kommer ut senere i kveld. Dere får ha en super fin dag videre 💖❤💖❤

Vi blogges plutselig❤💖❤💖❤💖