Det eg har gjort i dag

Hei alle fine lesere ❤💖❤💖❤💖

I dag sto eg opp 10.30 og drakk en te kopp og slappet litt av med tv titting. Så begynte eg på leiligheten, har vasket den fra topp til tå. Har bare stuen igjen å vaske. Å den blir mest sannsynlig tatt i morgen så eg har noe å drive med i morgen og. Da mamma og pappa ikke er hjemme de har reist til østlandet siden dem skal i 50års  bryllupsdag til foreldrene til mamma. Så da reiste dem dit, og marcus er med dem. Så i helgen blir det nok å være hjemme og slappe av og nyte dagene. I dag er det sykt fint vær og det er så varmt ute i solen. Himmelen er helt blå og det vind stille. No har eg nett vært på butikken og handlet litt, så sitter nå hos mamma til eg skal ta bussen hjem. Gadd ikke å sitte på butikken til bussen går. Det er veldig greit at mamma bor i nærheten av butikken. Når eg kommer hjem så skal eg bare slappe av og nyte kvelden med tv titting og se om eg finner en film å se på. Håper det går noen brae filmer i kveld. Det finner eg no ut av når eg kjem hjem. Nå skal eg bare nyte tiden her før eg skal ta bussen. Eg glemte å kjøpe steikesmør så får se om mamma har litt som eg kan ta litt av. Hadde mamma vært hjemme så hadde hun brukt dagen på å være i hagen i dette fine være. Eg har ikke jakke på meg en gang men dør av varme for det. Lurer på hvor mye grader det er ute. Det er nok bare solen som varmer for på kveldene er det sykt kaldt. Nå skal eg legge fra meg tlf og slappe av til eg skal hjem. Dere får ha en super fin dag.

Vi blogges plutselig💖❤💖❤💖❤

Hobbyene mine

Hei alle fine lesere ❤💖❤💖

Da kommer eg med hobbyene mine eg kan ikke helt si eg har så mange. Men det er no vert fall noen. Og hobbyer er jo kjekt å ha uansett hva det er og hvor mye det er. Nå har eg nett trent litt derfor er eg rød i ansiktet. Skal snart hoppe i dusjen og også skal eg en liten tur på butikken igjen, er alltid noe man skal ha hehe. Sånn er det bare hver eneste dag nesten. Men eg får no luftet meg litt da enn å bare sitte inne og ikke gjøre en dritt. Det er jo fint vær i dag å så må ut for å få brukt være mens det er her. Men nå skal eg legge ved hobbyene mine så skal eg gå å stelle meg. Dere får ha en super fin dag🙂🙂

1. Fargelegge.

2. Maler litt men er ikke så flink til det lengre men prøver no å få det til av å til.

3. Blogging er jo en fin hobby det. Eg er no veldig glad i å blogge. Det er noe å fylle inn dagene med.

4. Liker og veldig godt å scrappe og lage kort. Og det er jo billigere enn å kjøpe kort.

Det er vel de hobbyene eg liker å gjøre når eg ikke har så mye annet å finne på. Det er ikke så mye men det er nok å stikke fingrene i for å si det sånn. Og det er kjekt å drive med det og det tar jo tid og. Spess å lage kort og fargelegge det tar sykt med tid. Så er ikke hver dag eg gidder det. Det viktigste er at det er kjekt å holde på med.

Nå skal eg stelle meg og komme meg av gårde til butikken etter hvert. Dere får en fin dag.

Vi blogges plutselig💖❤💖❤💖❤

Seriene eg liker å se på

Hei alle fine lesere 💖❤💖❤💖

Tenkte eg skulle komme med seriene som eg sitter å ser på om dagene når eg er hjemme.

The big bang theory

Det liker eg veldig godt å se på, det er jo så morsomt hehe. De finner på så mye dumt, og han sheldon er jo en tidig fyr. Det er et eller annet med denne serien som gjør at eg liker å se det.

Two and a alf man

Det og er utrolig morsomt å se på, og han charlie er morsom og han ligger jo med alle hehe. Syns han er veldig morsom og ikke minst artig å se på.

Friends

Det elsker eg å se på, det handler jo om venner og det er noe som er viktig å ha i livet. Og eg har ikke mange av det så da er det greit å sitte å se på det. Eg syns vertfall at det er veldig koselig å se på. Uansett om det ikkje er nye episoder.

Modern familie

Det og digger eg å se på, og det er en tidig serie. Det handler jo om familie og det er jo og veldig viktig å ha i livet. Eg syns det er veldig koselig å se det, sitter faktisk å ser på det nå hehe.

Ex on the beach

Det er det sykeste eg har sett, de norske er jo værre enn de svenske hehe. Det er helt sykt til tider og det er bare drama hele tiden og ikke minst er det festing. Det er noe med dette programmet som gjør at eg liker å se det. Liker litt drama.

Castle

Det digger eg å se på, er jo våken halve natt for eg må ha det med meg før eg legger meg. Er bare fredagene eg ikke ser det da det begynner 04.05 å det blir for seint å sitte oppe til det. Det er seint nok å sitte oppe til 02.25 for det er da det begynner, så kommer jo meg ikke i seng før kl er 03.30 haha huff skulle ikke vært lov. Men det er en fin serie så eg må få det med meg. Eg digger castle og beckett. De to er så søte sammen og dem løser drap veldig fint sammen og. Eg bare digger denne serien er så dumt at det begynner så forbaskade seint.

Det er de seriene eg liker veldig godt å sitte å se på. Er det flere enn meg som liker å se på noen av disse seriene som er blitt nevnt.

Håper dere liker innlegget. Dere får ha en super fin dag videre 💖❤💖

Vi blogges plutselig💖❤💖❤💖❤

Kommet hjem

Hei alle fine lesere💖❤💖❤💖

Da har eg kommet hjem fra mamma, og sitter nå foran tven og slapper av i håp om at svimmelheten skal gi seg. Den tar livet av meg en dag, er så sykt plagsomt og ubehagelig og ikke minst slitsomt å gå rundt på denne måten. Men er vist ikke noe legen kunne gjøre tydeligvis eg vet ikke hvordan eg skal klare å leve med dette. Hmmm det skal ikke være lett å vite, eg vet bare at eksen min som tvang meg til å se den skrekk filmen har ødelagt livet mitt. Eg får vel bare ha troen og være positiv osv. Men om eg får det til det vet eg ikke, det ødelegger mye når det står på som værst. Men nå skal eg bare slappe av og nyte kvelden med tv titting så får eg se når eg får kommet meg i seng i kveld. I morgen skal eg bare være hjemme og slappe av og vaske gulvene å sånt. Himmelen var så fin når eg gikk i fra mamma så måtte ta noen bilder. Når eg gikk av bussen så måtte eg gå et stykke ned i veien for å ta bildet av himmelen. Eg bare måtte det siden det var så utrolig fint og det er ikke ofte himmelen er fin og har farger. Eg har og frysninger men det hører vel med det eg slite med. Huff livet er ikke lett for tiden og dette har eg slete med i noen år nå. Men men klarer vel noen år til. Eg blir så trøtt av dette. Hode er ikke helt med og følger ikke med i verden. Jaja er ikke noe å gjøre med det. Hvorfor skal dette plage meg, det er så sykt frustrerende. Nå skal eg legge fra meg tlf og nyte kvelden med tv titting vertfall prøve på det. Dere får ha en super fin kveld 💖❤

Vi blogges plutselig❤💖❤💖❤💖

Disse bildene er tatt i øygarden når eg venta på bussen hjem fra mamma.

Disso to bildene er tatt på Solsvik der eg bor, se så fint det var 🙂

En oppdatering på dagen😊

Hei alle fine lesere 💖❤💖❤💖❤

I dag så måtte eg som nevnt i forje innlegg, en tur ut til mamma for å lage middag. Det ble fiskeboller til middag å det er jo så sykt godt. No er kjøkkenet blitt ryddet etter maten og det var meg og pappa som gjorde, det var jo veldig greit å få litt hjelp. Det går fortere da, før vi tok kjøkkenet. Så såg vi på home and away det er lenge siden eg har sett på. Eg glemmer jo at det går på tv når eg er hjemme hehe, ser heller på mye annet tull haha. Home and away er jo gøy å se det. Nå blir det litt avslapping også får eg se hva som skjer frem til eg skal ta bussen hjem. Marcus er hos en kompis så han blir henta kl 19.00 så er det å få han til å gjøre leksene når han kommer hjem så skal han spise kvelds og legge seg. Eg tar bussen hjem når han har lagt seg. Nå sitter eg å ser på tid for hjem morsomt å se det og. Da dem er så flinke til å gjøre om hus som ikke ser ut, til at det blir rå lekkert. Men det koster sikkert en god del av å være med i programmet tenker eg. Mamma hun går frem å tilbake og gjør ting så hun ikke sovner. Hehe må til det, er litt dumt å sovne når man skal tidlig opp da er det bedre å holde seg våken med et eller annet og gå å legge seg tidlig. Eg kjenner eg er trøtt eg å haha. Huff det tar på å være natterangel. Men men sånn er det bare. Det går seg vel til tenker eg. Eg får ta å legge fra meg tlf og være litt sosial tenker eg. Dere får ha en super fin kveld videre❤💖❤💖

Vi blogges plutselig💖💖❤💖❤💖

Ut igjen til mamma da 😊

Hei hei!!

Da har eg stelt meg litt i dag, eg har ikke sminka meg i dag heller for det har eg ikke tid til. Da pappa kommer snart å henter meg. Må vist en tur ut til mamma i dag å for å lage fiskeboller til middag. Så da får eg hyre pappa inn på butikken for å kjøpe poteter så eg får lagd det. Så får eg være hjemme i morgen så eg får gjort litt i leiligheten. Det trengs virkelig, kan hende eg begynner med det når eg kommer hjem i kveld. Nå sitter eg å ser på tv og spiser gulerøtter hehe, godt med noe sundt å spise. I dag er det dritt vær igjen så kjedelig men men sånn er det bare med dette være. Det er no inne vær vertfall. Eg har og sett på en video der man lærer litt om bekkenet og få trent mammamagen på den måten hehe. Kanskje det hjelper på det og, eg prøver no alt eg. Er gøy å prøve ut nye ting. Det heter mammaklinikken får se hvordan det fungerer. Kanskje eg får en tynnere mage og sterkere mage. Nå får eg legge fra meg tlf og gjøre meg ferdig til pappa kommer å henter meg. Så får eg se hva dagen bringer hos mamma i dag hehe. Det er no koselig å sitte der ute og nyte dagene. Dere får ha en super fin dag i regne😊

Vi blogges plutselig❤💖❤💖❤💖

Fått litt slankere mage etter eg begynte å trene og kutte ut brusen.

Kommet hjem da

Hei hei!!

Da har eg kommet hjem etter noen timer hos mamma. Det var koselig det, meg å søsteren min lagde middag til mamma i lag. Å det var da veldig koselig. Vi skulle egentlig ha fiskeboller til middag men det ble det altså ikke, da potetene var ødelagte. Så da ble det heller svensk mat som hakkabøff og potetestappe det er jo godt det og. Etter maten så ble eg sykt trøtt sliter med det for tiden. Og er trøtt enda så kan være eg driter i castle i natt og heller går å legger meg. Eg må nok ut igjen til mamma i morgen for å lage fiskeboller til middag. Det er andre gang mamma ikke har fått det til middag nå. Så da må jo vi få det til en gang hehe. Eg kan ikke skjønne hvorfor eg skal være så forbaska det trøtt i trynet sykt irriterende. Kl er nå 21.30 og det er mørkt ute, det er litt trist det. Men sånn er det bare. Akkurat nå sitter eg å ser på tv og koser meg med det og har lucky på fange. Er ikke så mye mer som har blitt gjort i dag. I morgen skal det vist regne og det er kjedelig, men være får man ikke gjort så mye med. Hvis dere har noen ønsker til bloggen som innlegg eller noe så er det bare å komme med det. Trenger noen ider nå. Så det ikke går i det samme hele tiden det er jo så kjedelig for dere å lese. Så det er bare å fyre løs. Dere kan komme med noen spørsmål så kan eg svare på dem hvis det hadde vært noe. Nå skal eg nyte resten av kvelden med tv titting, så skal eg nok finne sengen etter hvert tenker eg. Dere får ha en super fin kveld videre 💖❤💖❤💖

Vi blogges plutselig💖❤💖❤💖❤

Trøtt i trynet og små svimmel……

Skal en tur til mamma😊

Hei alle fine lesere❤💖❤💖❤💖

I dag fikk eg en meld av mamma, hun sporte om eg ville være med pappa hjem når han var på vei hjem fra jobb. Eg må vist lage middag, det blir fiskeboller det er jo godt det. Etter eg fikk den meldingen så var det å hoppe i treningen, så eg har trent litt med crosstrainer eller hva den dingsen heter og eg har tatt 50 situps det var det eg fikk tid til. Men er en god trening det man blir sykt svett av den crosstraineren så da er det nok en god trening. Og man trener jo hele kroppen på den så den er jo genial. Når eg var ferdig med treningen så var det å stupe i dusjen. Nå sitter eg å spiser litt mens eg venter på pappa skal komme. Men han kommer nok ikke på en stund da han skulle på biltema først. Så får no bare sitte å vente eg da 😊 eg er sminke fri i dag og gidder ikke å sminke meg. Er bare mamma og dem som skal se meg uansett. Er faktisk deilig å slippe det styre med å sminke seg. Og ikke minst er det deilig å gå uten. Nå skal eg se på tv og kose meg med det også skal eg gi dyra mat før eg skal gå. Eg kommer hjem i kveld så da får eg se om eg får gjort noe her. I dag er det fint vær igjen så deilig. Eg får legge fra meg tlf nå så får eg begynne å gjøre noe her, så eg er klar til pappa kommer, man vet aldri når han kommer. Plutselig så er han her hehe. Dere får ha en super fin dag videre💖❤💖❤💖❤

Vi blogges plutselig❤💖❤💖❤💖

Hvorfor skal det være så vanskelig å holde seg unna snop.

Hei hei!!

Hmmm ja dette spørsmålet har eg lurt på så lenge. Hvorfor skal det være så vanskelig å holde seg unna snop, å heller velge sunne ting både i uke dagene og helgene. Eg går jo ikke ned i vekt av å spise snop i helgene heller. Og eg er jo så flink til å holde meg unna det i uke dagene, så da må jo eg få det til i helgene og. Men det letteste utvalget er jo å velge det usunne når man ikke vet hva man vil ha som er sundt å spise. Karbohydrater er jo som sokker og det er jo nesten i alt man får kjøpt hehe. Det er lett å legge på seg, og det er ikke lett å ta av noen kg. Eg som vil ned til vert fall 60 kg og få en strammere og tynnere mage. Eg føler meg ikke fin i enkelte klesplagg så deg blir som regel at eg går i joggebukser og sånt. Enn eg tar på meg dongeri bukse eller tights eller noe sånt. Det er litt plagsomt inni mellom, men eg skal klare å nå måle en eller annen gang. Eg må bare lage meg en plan og kanskje begynne på diett. Føler meg så oppblåst etter eg har spist, liker magen min best om morningen når eg ikke har spist noe. Eg har tenkt å prøve milkshake fra noka og heller spise det når eg er snope syk eller noe sånt. I håp om at det gjør susen på kroppen. Jorbær milkshaken fra noka er jo faktisk syk god. Eg har prøvd den før. Eg er og medlem av en gruppe på Facebook og det er boddy wrap og sånne ting. Har litt lyst å prøve det men det koster jo shorta av  deg. Det er svin dyrt syns eg, da er det billigere med noka milkshaken. Å ikke vet eg om boddy wrap og keto kaffe funker like bra på meg som det gjør for andre. Eg vil lissom ikke bruke en del penger på sånt også funker det ikke på meg. Derfor så tenker eg på noka milkshaken den er jo god og. Eg får se hva eg gjør og hva det blir til. Eg må vertfall lage meg en plan på mat veiene og sånt så eg når målet mitt. Eg får no bare prøve ut alt å se hva som passer best for meg så får eg jobbe hardt og trene osv så skal eg nok få det til håper eg da. Får bare se hvordan det går fremover. Eg er no stolt av meg selv da som faktisk har klart og holde meg unna brus, eg har enda ikke kjøpt en eneste brus flaske. Eg drikker bare vann med lime eller sitron smak eller vann fra springen. Og drikker en del te da hehe. Men det er jo ikke det verste eg kan drikke når eg ikke har sokketter i teen heller så er jo det sunnere. Eg har faktisk ikke rørt brus på en måned og det er jo sykt bra til å være meg som var avhengig av det og drakk det vær dag. Er lov å være stolt da, eg spiser ikke mye mat om dagene men det er lissom det snope eg ikke klarer å holde meg unna i helgene hehe. Men det kommer seg vel etter hvert tenker eg. Eg får no bare ta steg for steg så kommer eg nok til målet en dag.

Har dere noen forslag på god sunn snacks i helgene og uke dagene ? Så er det bare å komme med det. Er åpen for alt 😊

Vi blogges plutselig💖❤💖❤💖❤

Svar på prøvene eg tok hos legen

Hei alle fine lesere❤❤💖❤💖❤💖

Eg sendte en meld til legen på helse Norge eller hva det nå heter. Eg sporte legen om når eg får svar på blodprøvene. Å da fikk eg til svar at blodprøvene var fine og eg ikke var gravid haha. Det vet jo eg at eg ikke er da eg ikke har ligget med noen. Siden prøvene var fine så er det vel normalt å miste mensen i noen måneder da, etter trening. Er jo ikke noe rart at eg ikke gidder å gå til lege da dem aldri finner noe gale haha. Eg får bare se i disse 4 månedene som er igjen av dette året om eg får den eller ikke. Hvis ikke så må eg vel til legen igjen på ny året tenker eg. Eg får no bare se det ann. Det gjør ikke meg noe å gå uten mensen, sparer no penger på å kjøpe tamponger å sånt da og det er jo digg. Eg fortsetter no med treningen eg, da alt var fint uansett så da gjør eg som eg pleier. Men sånn er det med meg legene finner aldri noe gale, å da mister man lysten til å gå til legen. Det koster jo ikke mindre heller. Eg får no bare se hva som skjer fremover, og om eg får den eller ikke. Det er sikkert treningen som har gjort at eg ikke har hatt mensen på 3 måneder. Jaja det er no deilig å slippe unna driten. Bare smertene hadde forsvunnet og så hadde det vært tingen. Er jo smertene som er verst hehe. Det skal ikke alltid være lett med å gå til legen også finner dem noe gale. Men men det går vel bra etter hvert. For alt eg vet så kan jo eg få den om noen måneder eller noe så eg jubler ikke helt enda hehe. Men er no godt å få svar uansett så slipper man å gå å lure på hva som er i veien, og hvorfor man ikke får svar. Nå skal eg snart finne meg noe mat og se om det hjelper på svimmelheten som eg har nå. Så skal eg slappe av og nyte kvelden videre med avslapping og tv kos. Dere får ha en super fin kveld videre 💖❤💖❤💖

Vi blogges plutselig💖❤💖❤💖❤