Dagen i dag

Hei alle fine lesere ????????????????????

 

I dag så blir det en tur ut til mamma igjen og være der til i morgen da mamma må på jobb. Så da må eg passe Marcus da det er planleggingsdag i morgen. Derfor må mamma jobbe i morgen. Men det er no like greit og være oss mamma til i morgen da får eg no handla litt før eg reiser hjem og. Så slipper eg og tenke på det. Å det er jo veldig greit. Når eg kommer ut til mamma så blir det sikkert og lage middag til mamma kommer hjem fra jobb også blir det og rydde opp etter maten. Så får eg se hva som skjer etter det. I dag er det fint vær ute, det er fortsatt snø og blå himmel og der blåser ikke så i dag skulle det være speider haha. Jaja sånn er det no bare av å til så blåser det storm når man skal ut døren og være ute. Skal eg være med på speideren til vinteren igjen så må eg få kjøpt meg ull klær og skikkelige vintersko. De eg har er ikke vann tette når det er slaps ute da blir eg våt på beina. Men skoene er no godt brukt så til vinteren igjen må eg nok skaffe meg nye vinter sko på en eller annen måte. Men det får eg ta når vinteren kommer igjen. Nå ser eg heller frem til våren og sommeren. Gleder meg til varmere vær og slipper og ha på så mye varme i leiligheten. Men det blir sikkert bedre når det kommer nye hus eiere dem er nok mer hjemme og fyrer i ovnen så da får eg nok litt varme opp. Det hjelper sikkert vil eg tro. Blir spennende og se hvem som kjøper huset. Nå sitter eg og ser på tv og koser meg med det og skal snart få spist frokost og komme meg i klærne og kontakte pappa så han henter meg på veien hjem fra jobb. Dere får ha en strålende fin dag.

 

Vi blogges plutselig❤❤❤❤❤❤❤

Speideren

Hei alle fine lesere ????????????????????

 

I dag så var eg med Marcus på speideren det var aking og leking i snøen. Eg aket ikke eg var i en grop eller hva eg skal kalle det og laste snø mann med andre barn. Eg måtte ha noe å drive på med for å bare stå i ro var sykt kaldt. Det blåser kaldt og det var rett og slett surt. Men der eg satt og lagde snø mann var det ikke så mye vind. Alle de andre barna akte og koste seg i bakken. Vi såg bare noen hodelykter i bakken som lyste. Det var kjempe mørkt rett å slett skummelt haha så eg ville ikke ake. Men eg var no i aktivitet uansett. Rett før vi skulle gå fra akebakken så var det å drikke litt kakao og få varmen i seg. Så akte ungene litt til så gikk vi tilbake til skolen der vi ble henta. Marcus han var veldig ivrig med å ake så det var kjekt å se at han koste seg. Eg og koste meg men hadde vært mer koselig uten den vinden. Men vind får man ikke gjort så veldig mye med annet enn å gjøre det beste ut av det. Alle stor koste no seg til tross for vinden så det er jo kjempe bra det. Når vi ble henta så gikk eg på butikken og handla så var det hjem og få Marcus til å gjøre leksene sine. Så var det for meg og bare slappe av til 20.28 da gikk bussen min hjem. Når eg kom hjem så satt eg på vannkokeren og lagde til dip og litt godis haha. Eg hadde gulerøtter til dippen og det var kjempe godt og lenge siden. Så det blir nok Helge kosen min fremover. Litt sunnere det enn all den chipsen. Eg har ikke spist mye snop da, spiste litt poops og smakte på noen kjekskuler som var på tilbud men det var ikke så særlig godt så det ligger igjen i skålen. Godt det var på tilbud. Resten av kvelden blir det avslapping med tv titting og eg skal se på ex on the beach når det begynner så får eg se når eg kommer meg i seng i kveld. Det blir sikkert ikke før kl 02 i natt som vanlig haha. Det var no koselig å leke litt i snøen blir som et barn igjen da Hehe, må få brukt snøen før den tiner helt. Snøen har allerede begynt å tine litt og det har blitt til is. Eg fikk ikke tatt noen bilder av barna som aka eller verken akebakken vi var i. Da det var altfor mørkt og folk aka så måtte heller konsentrere meg om å se om det kom noen fykene ned bakken. Da vi såg bare noen lys så kom nedover bakken. Skulle vært noen ute lykter der. Eg fikk no tatt noen bilder av meg og snømannen eg lagde da, snømannen ble ikke så fin da eg måtte lage den i mørke. Men det ble no en snø mann da. Nå skal eg legge fra meg tlf og slappe av resten av vindfulle kvelden. Dere får ha en super fin kveld i stormen.

 

Vi blogges plutselig❤❤❤❤❤❤❤❤

Snømannen min ????????????

Dagen i dag

Hei alle fine lesere ❤❤❤❤❤❤❤

 

I dag så skal eg en tur til mamma og være med Marcus på speideren også skal eg på butikken en tur og handle litt små ting. Så skal eg hjem i kveld og ut igjen til mamma i morgen. Vi skal ake på speideren så håper ikke snøen smelter så fort haha. I går kveld fikk eg vite at det kommer en fotograf hit 11.02 så eg har mye og gjøre til uken eg da. Må vaske gangen nede fra topp til tå og det er pynte ting og vegger og alt for å få vekk røyke lukten. Så må eg ut og røyke så satser på at det ikke er så mye dritt vær fremover da det nesten ikke er tak ute haha. Men det skal nok gå fint. Eg må og rydde på gjesterommet fikk eg beskjed om så da får eg hyre pappa til å komme med hengeren så eg får kasta det som skal kastes. Eg må og ta ned personlige bilder osv så har en del og gjøre til uken ja. I helgen så begynner eg og vaske gangen nede fra topp til tå med klor. Så blir det og vaske det igjen til helgen igjen for å være sikker. Eg skal og vaske gulvene i hele leiligheten. Og eg må fjerne do kassen til kattene så får håpe kattene klarer seg uten do i en time eller noe den dagen det kommer fotograf. Det går nok fint tenker eg. Så er litt og gjøre fremover ja. Men sånn er det når det skal være visning her. Når det er visning så må eg finne en plass og ha dyrene mine og. Men det går nok fint det og eg får sikkert ha dem hos mamma når det er visning. Først får eg no vakse og ordne her til fotograferingen så får eg ta det med visningen når det kommer. Nå skal eg legge fra meg tlf og slappe litt av også skal eg få kommet meg i dusjen så eg er klar til å kontakte pappa i 14 tiden. Dere får ha en super fin dag????????????

 

Vi blogges plutselig❤❤❤❤❤❤❤

Fint med snø men nå begynner snøen og smelte litt og det blåser ute så er ikke snø på trærne og det er jo så fint men men sånn er det no. 

Dagen i dag

Hei alle fine lesere ❤❤❤❤

 

I dag så våkna eg til det snø være og det snør som bare det enda. Det skal vist snø i hele dag så eg på Facebook. Det er jo bare koselig det, kjekt med snø. Og vi fortjener å få litt vinter nå. Snø er så koselig og det er bedre å være ute i det enn når det regner. Og det blir lysere ute når det mørkner. I dag så skal eg bare være hjemme og se på tv og kanskje få vasket litt her. Eg får se hva eg finner på å gjøre. Eg har nett fått i meg creamer til frokost og sitter i sofaen og ser ut vinduet på snø være. Lucky syns ikke det er så greit med sånt vær, han kjeder seg veldig. Å det er jo litt dumt det da men sånn er det når han ikke liker å være ute i snøen. Så eg må vel aktivisere han litt i dag og tenker eg så han ikke kjeder seg sånn. Er ikke så veldig mye som skjer her, eg skal en tur i postkassen og hente posten senere i snø være haha. Det må jo gjøres. Får bare nyte snø være så lenge det varer, det er virkelig fint med snø og vi har fått en god del snø allerede så det er sikkert kaos på veiene og. Godt eg ikke skal noe i dag da. Nå skal eg legge fra meg tlf og bare nyte dagen og se på tv og bare slappe av og kose meg. Skal og se om eg får vaska leiligheten litt igjen. I dag er det 2 dagen eg ikke har spist noe snop eller verken chips og det er jo veldig bra. Dere får ha en super fin dag💕💕💕💕💕💕

 

Vi blogges❤❤❤❤❤❤❤❤

Fått en del snø alt 🙂

Kommet hjem

Hei alle fine lesere ❤❤❤❤❤❤

 

I dag sto eg opp kl 06.30 og fikk marcus opp av sengen. Så var det litt avslapping med en te kopp. Når kl ble 07.45 så gikk vi til skolen. Når vi kom til butikken så gikk han ner til skolen alene og eg gikk til bussen. Eg tok bussen 08.15 og tok den til ågotnes. Når eg kom dit så handla eg litt små ting også gikk eg til legen. Eg kom inn til legen rundt kl 09.00 og eg hadde time kl 08.50 så måtte heldigvis  ikke vente så lenge. Eg prøvde da og forklare problemet mitt og legen sporte hva årsaken var for at eg har fått det. Eg sa da at eg ble tvunget til å se en skrekk film for noen år siden og eg sa hvilken film det var. Eg huska ikke navnet på filmen. Men eg nevnte no det da legen sporte om det. Eg ble da sjekket i ørene for dottene eg sliter med men var helt fint. Og eg sjekket blod trykket og det var fint, og hun lytta meg på halsen og sånt og det var fint. Legen sa at det er sammenheng med filmen eg ble tvunget til å se så fikk eg et ark med gratis angst kurs og sånt så får se når eg får prøvd det ut. Så kanskje eg får lært meg noen puste øvelser når eg får hjertebank. Og eg tok blod prøver og det var 5 forskjellige glass eg tok. Tok prøver av vitaminer og stoffskiftet. Eg sporte legen om stoffskiftet er arvelig men det var det ikke, men så lenge det er i familien så kan eg få det. Å da sa eg at mamma har hatt høyt stoffskiftet. Å da sa legen at hun skulle ta blod prøve av det og. Så da får eg vente på svar, er ikke sikkert eg får noe svar. Kjenner eg meg rett så er nok alt fint. Det eg får svar på hvis eg skulle få det så er det vitaminer og jernmangel eg får svar på. Det andre er sikkert fint som vanlig. Men eg får no bare vente og se hva som skjer. Eg var ferdig hos legen kl 09.32 og da rakk eg ikke bussen for den gikk 09.33 fra terminalen. Så da gikk eg hjem i stedet for å vente til kl 11 på bussen. Eg var hjemme før bussen hadde kjørt i fra ågotnes. Så i dag har eg virkelig fått trimma litt, eg gikk 4 km for å komme meg hjem. Heldigvis er være fint solen skinner og blå himmel og snø og vind stille så da gjorde ikke det noe. Har eg fått litt trim på morgen kvisten. Fikk og tatt noen par bilder på turen så det er jo kjekt det. Nå skal eg se på tv og slappe litt av og eg skal ta på litt varme her kjenner eg. Får se om eg får sovet en time før eg må ut igjen til mamma en tur. Hun skal på møte i dag så da må eg ut dit. Men eg kommer meg nok hjem i kveld tenker eg så er det og være hjemme i morgen. Og ut igjen til mamma på onsdag igjen tenker eg. Nå skal eg legge fra meg tlf og slappe litt av her, dere får ha en super fin dag❤❤❤❤❤❤

 

Ingen kan si at eg ikke har trimma i dag haha😂

 

Vi blogges plutselig💕💕💕💕💕💕💕💕

Dagen i dag

Hei alle fine lesere ❤❤❤❤❤❤

 

Eg har sett litt på tv og spist en yoghurt med creamer til frokost. Så har eg gått over gulvene og fått vekk litt drit, nå sitter eg og ser på tv igjen og koser meg med det. Skal snart hoppe i dusjen og reise ut til mamma da eg må få Marcus på skolen i morgen. Det er no koselig det. Eg hadde no en koselig dag i går sammen med besøket. Det må gjentas det en gang. I dag er det kaldt og surt ute men det er no snø så det er jo koselig det, bedre enn regn vertfall. I morgen tidlig blir det en tur til legen og prøve og forklare problemet mitt og kanskje finne ut av noe. Eg er ikke så flink til å forklare ting som er vanskelig og forklare og det er ikke lett haha. Men eg får no bare si som det er og nevne dotne i ørene og. Eg må jo bare få frem alt og se hva legen sier om det. For alt eg vet så kan eg bli sendt videre til Haukeland for å sjekke balansen og sånt. Det får eg no vite i morgen om hva som skjer der. Eg får no bare forklare problemet så godt eg kan. Det går sikkert fint tenker eg. Nå skal eg legge fra meg tlf og slappe litt mer av også skal eg få kommet meg i dusjen også får eg se hva som skjer etter det. Dere får ha en super fin dag 💕💕💕

 

Vi blogges plutselig❤❤❤❤❤❤

Slasker litt på sofaen og ser på tv 🙂

Hatt middagsbesøk

Hei alle fine lesere ❤❤❤❤❤

 

Når eg sto opp i dag så kutta eg opp salat og sånt så det var gjort så eg slapp det. Og eg dekket på borde og tente noen stearinlys for å få det koselig og varmt her. Når kl ble 14.34 så begynte eg og steike kjøttdeigen etter en stund så kom mamma og dem. Når kl ble 15.35 så var det mat og eg gikk da ned og henta marcusene for dem var oss en kamerat av marcusen  vår. Etter maten så tok meg og mamma en tur på europris eg ble bare med for å se litt, men det ble jo til at eg kjøpte litt eg og. Eg kjøpte kattesnop så da sparer eg litt penger på det. Når vi kom hjem så var det en te kopp og litt godis og vi satt og snakka. Nå har dem reist hjem og eg har ryddet og tatt oppvasken så da kan eg bare slappe av resten av kvelden og nyte den med film på tv. Så det har dagen min gått ut på i dag, men det var no utrolig koselig da. Så det må eg gjøre oftere. Det er jo koselig og gjøre i stand litt mat til andre enn bare meg selv. Eg har kjøttdeig og sånt igjen så kanskje det blir nachos her til uken så eg får brukt restene. Dumt å kaste kjøttdeigen så da kan eg lage nachos av det. Må bare kjøpe ost så har eg det. Det har og kommet en del snø her og det er jo så koselig. Nå skal eg legge fra meg tlf og se litt på tv og bare ta livet med ro🙂 dere får ha en super fin kveld💕💕💕💕💕💕

 

Vi blogges❤❤❤❤❤❤❤❤

Dagen i dag

Hei alle fine lesere ❤❤❤❤❤

 

I dag så har eg fått vasket leiligheten fra topp til tå. Har bare gulvene og vaske igjen så er leiligheten klar til besøk av familien i morgen. Er bare Maten eg må lage i morgen og det er jo deilig det. Godt å få ting unnagjort. Kan hende eg kutter opp salaten og sånt i kveld så slipper eg det i morgen da er det bare å steike kjøttdeigen og varme lefsene igjen. Akkurat nå sitter eg og ser på tv og slapper av med en te kopp. Når eg har drikket teen opp så blir det en dusj også skal eg se om eg får kommet meg en tur på butikken og kjøper inn litt brus og sånt til i morgen. Så er det også gjort. Men det blåser sånn og det snør noe sykt så frister ikke å gå ut døren egentlig. Eg får no se hva eg gjør senere det har snødd i hele dag i strekk, helt sykt haha. Men ganske koselig med snø da. I kveld blir det og slappe av med en god film på tv hvis eg finner det da. Det får eg no se i kveld hva som går. Nå skal eg legge fra meg tlf og se på friends også skal eg drikke teen og komme meg i dusjen. Dere får ha en super fin dag❤❤❤

 

Vi blogges plutselig💕💕💕💕💕💕💕

Kommet en del snø og det snør som bare det enda. Håper det blir liggende en stund nå. Det er jo så fint med hvit bakke. 

Det eg har gjort i dag

Hei alle fine lesere 💕💕💕💕💕💕

 

I dag så sov eg litt på sofaen når eg kom hjem eg våkna vel rundt 15 og når kl ble 15.45 ca så ringte mamma meg og sa at eg måtte gjøre meg klar så vi fikk ordna bilder til slekt treffer vi skal på i august men det ble ikke noe av. Når eg kom til mamma så lagde eg middag og ryddet opp etter maten, så begynte mamma og vaske hus og sånt og Marcus gjorde lekser. Så det bildet greiene ble ikke gjort da alt annet ble gjort haha. Så får heller ta det en annen dag da. Det er no en del måneder til vi skal på det treffet så har litt tid på det heldig vis da. Men det var no koselig og være oss mamma da enn å sitte hjemme alene med pusene. Eg kjenner eg er trøtt og så blir ikke så sein kveld i dag tenker eg. Er litt smålig svimmel og så det er jo py men sånn er det no bare. Eg skjønner ikke hvorfor eg skal slite sånn med dette her. Men håper eg finner ut av dette og kan leve igjen som før. Det får no bare tiden vises, finner ikke legen ut noe så får eg spare penger så eg får prøvd en som kan det samme som de på åndenes makt å se om det gjør susen. Noe må jo gjøres kan ikke leve sånn det er ganske slitsomt. Så får se hva det blir til. Eg trenger noen råd om hvordan man klarer og ungå så mye snop spising og heller velger sunnere snacks. Hvis dere har noen ideer så er det bare og komme med dem. Eg tar i mot alt for eg trenger virkelig råd og ideer nå. Dårlige vaner er vonde og vende men eg skal få det til må bare finne en måte og ungå det på uansett hvor snope syk eg er. Eg har no heldigvis kuttet ut brus drikking helt, har drukket en flaske cola uten sokker utenom det så har eg ikke rørt brus i det hele tatt og det er jo kjempe bra. Hadde eg bare vært like flink med snop spising haha. Eg får det vel til en dag håper eg. Resten av kvelden så blir det tv titting også skal eg finne sengen om ikke så altfor lenge til tenker eg. Dere får ha en super fin kveld❤❤❤❤❤

 

Vi blogges❤❤❤❤❤❤❤

En som liker og være inni hyllen og rote haha søt er han no. Og rampete 😻😻😻😻

Dagen i dag

Hei alle fine lesere❤❤❤❤❤

 

I dag sto eg opp kl 07.00 ca og lagde meg en te kopp så fikk eg Marcus på badet for å stelle seg litt. Så fikk han frokost etter det, når kl ble 07.40 så fikk eg på han kler og vi gikk da til skolen. Når vi kom til butikken så fikk han gå derfra ned til skolen alene. Og eg gikk da inn på butikken og handla det eg skulle ha. Måtte handle inn til taco som eg skal ha med fam i helgen. Så da er det gjort vertfall slipper eg og gå ut døren i morgen regner eg med. Eg tok bussen hjem med 3 bære poser med varer. Tok bussen 08.45 så var hjemme litt over ni da. Når eg kom hjem så satt eg varene på plass og fikk gidd dyra snop også såg eg litt på tv også sovna eg på sofaen. Men er fremdeles trøtt så håper eg våkner snart. Akkurat nå sitter eg og ser på tv og koser meg med det og ser ut vinduet og det snør noe sykt ute haha. Det er no bare koselig det, bedre med snø enn regn. Men er ikke sikker på om det er tørr snø da, det var det ikke i dag tidlig så ble våt under beina. Vinter skoene mine er ikke helt vanntette for slapse snø fant eg ut av. I går så var eg med Marcus på speideren vi hadde kledd oss til å gå ut men fant fort ut av at det var ikke tur vi skulle. Så da kjørte vi til barne skolen og der lagde barna fugle mat som dem skal henge ut i skogen. Og barna drev og tulla seg dem løp i gangen og lekte så eg måtte snakke til barna spess min Marcus. Det var vist kjedelig og lage fugle mat haha. Det var no koselig da men marcus likte ikke helt at eg snakka til han så da sa eg at da må han ikke tulle med de andre barna og heller gjøre det han skal. Men det var no koselig det, nå skal eg legge fra meg tlf og finne meg noe mat tenker eg har bare spist en yoghurt med creamer i dag tidlig og en chips pose når eg kom hjem off må finne en måte og kutte ut snope på haha. Dårlig vane er ikke lett og snu på, men eg prøver no. Så er vel kanskje på tide med litt mat nå vil eg tro. Dere får ha en fin dag videre i snø være💕💕💕💕💕💕

 

Vi blogges❤❤❤❤❤

 

cof

 

 

 

Vi tok fugle maten oppi sånne former og la tau i bunnen siden barna skal henge de opp i skogen så må det være hyssing i bunnen.