Det eg har fått gjort i dag

I dag har eg vært en tur hos mamma og gjort litt der,har og vært med pappa en tur på sartor for å hente en bil del. Så tok vi oss en tur på butikken før pappa kjørte meg hjem. Eg har fått vaska litt klær og fått i meg makaroni til middag. Har og fått tatt oppvasken så da er det gjort og slipper eg det senere i kveld, og det er jo deilig. Eg har og greid bajaso for floker og revet ut noen klomper som han hadde bak ørene. Så da er han klompe fri, eg har og kost med lucky og brukt litt tid på dem. Det må jo til det også i blandt. Nå driver eg og vaske litt klær så eg får det vekk også. Sitter og under teppet og glor på tv er ikke så mye annet og gjøre enn det. Er no digg det og bare late seg etter noen dager på farten. Eg har jo vært hos mamma i hele uken, har bare vært hjemme i noen timer så nå var det godt med en dag hjemme haha. Eg skal jo ut døren igjen i morgen og handle og sånt. Så blir ikke mye avslapping og kos før på kvelden, skal og se om det går en bra film og se på i morgen kveld. Det er film hele helgen på tv fem så det er jo kjekt, da er det vertfall noe å se på. Eg har og fått trent litt i dag med vektene, så da er det også unnagjort for i dag. Godt å trene litt, det beste er at gangsperren eg hadde er blitt bedre så nå klarer eg og gå ned trappene igjen her haha. Det er ikke så enkelt når man har gangsperr i lår og hofte og rumpe da er det ikke så lett og gjøre ting da. Men nå har det vertfall blitt bedre. Nå sitter eg og ser på moderne familie og koser meg med det.. er ikke så mye anna eg har fått gjort i dag men det er no noe. Hvis dere lurer på noe eller andre ting så er det bare og fyre løs🙂 eg er åpen for det meste eg. Og eg trenger litt inspirasjon til blogg innlegg hehe. Har dere noe dere vil eg skal legge ut så er det bare og komme med det. Nå skal eg nyte resten av kvelden med tv titting. Dere får ha en super fin kveld. 

 

Vi blogges plutselig❤❤❤❤❤❤

Slasker på sofaen i kveld 🐆

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommet hjem

 

 

I natt så var eg hos mamma eg sto opp kl 11.30 tiden eller noe, og lagde meg en te kopp så tok eg å ryddet kjøkkenet for mamma. Pappa var vist hjemme i dag da han ikke er i form. Han gikk da i badekaret og la seg. Og eg satt i stuen og såg på youtube videoer av martine luunde og isabelle Eriksen. Når pappa var ferdig på badet så hadde han fått meld om at bil delen har kommet så da tok vi oss en tur på sartor for å hente den. Så kjørte vi på bunnpris på veien hjem og eg kjøpte selfølgelig noe digg haha. Off neste uke blir det en pause på det. Så ble eg kjørt hjem, nå sitter eg og ser på tv og koser meg med det. Eg fikk og svar fra vergen i dag så får penger til å kjøpe meg en kjole til konfirmasjonen i mai. Det skal eg få gjort en dag så eg er ferdig med det, eg skal og ta ut 200 kr så konfirmantene får 100 kr hver til å begynne med. Dem skal få mer enn det men det er no en begynnelse. Eg får ekstra peng i mars/ april som eg kan gi til komfitmantene og. Eg får se hvor mye eg gir dem, eg skal og ha 200 kr på sparing så det blir gjort i morgen. Eg skal se om eg får søsteren min med meg på shopping en dag så eg får kjøpt meg en kjole så er det unnagjort og slipper å gå rundt å tenke på det. Eg hater og kjøpe sånne ting så da er det greit med litt hjelp. Eg får høre med søsto i helgen om hun kan hjelpe meg med å finne en kjole. Også må eg vel snart høre med vergen igjen om eg kan få litt ekstra peng i påsken da vi skal på tur til Tyskland da er det greit og ha litt peng å rutle med. Hvis eg ikke har muligheten til ekstra peng da så får eg ta litt av sparepengene mine. Eg må jo og se om eg får katte pass hvis ikke så kan eg ikke være med. Det er jo første bud. Nå skal eg legge fra meg tlf og se på tv og nyte fin være vi har, solen skinner og er blå himmel. Dumt det blåser kaldt. Men det er no fint vær så eg er fornøyd med det, og det er kattene og dem løp ut når eg kom hjem. Deilig med fint vær siste dagen i februar. I morgen er vi i mars alt månedene flyr avgårde. Nå skal eg se litt på friends også får eg se hva eg gjør etter det, dere får ha en super fin dag.

 

Vi blogges plutselig❤❤❤❤❤❤

Kveldsen mamma lagde til oss i går, det var veldig godt🙂 

Det eg skal i dag

 

I dag så skal eg en tur ut til mamma igjen eg må vist hente Marcus på skolen. Så da får eg snart komme meg i dusjen og stelle meg litt før bussen min går. Heldigvis regner det ikke så eg kan stå tørt. Eg får se om eg får kommet meg hjem i kveld eller om eg må være oss mamma til i morgen for å få Marcus på skolen. Eg har fått i meg creamer til frokost og fått trent litt og. Det er jo deilig så nå gjenstår det bare og få på meg klær. Eg ble vekket av lucky i dag han var skikkelig kosete haha. Så da gnikka han seg inn til meg til eg våkna så eg kunne kose med han. Når eg kommer til mamma så må eg vel lage middag tenker eg. Det er no kjekt det. Får se hva som skjer senere i dag. Denne uken har eg ikke hatt en dag hjemme bare vært på farten. Men det er no kjekt det, det er no noe å drive dagene med. Bilen til mamma er ødelagt så pappa må skaffe deler til den, og det er vist det han skal i dag så da må eg hente Marcus på skolen. Det går no greit og hente han når det ikke regner. Eg får legge fra meg tlf nå så eg får stelle meg og finne meg noe mat før eg må stikke. Dere får ha en super fin dag.

 

Vi blogges senere❤❤❤❤❤❤

Tirsdagskveld

 

I dag så har eg vært en tur hos mamma og kost meg der. Eg har og lagd middag og rydda etter middagen så tok vi oss en tur på butikken, det passa meg bra da eg måtte på butikken å handle litt,men eg glemte jo å kjøpte youghurt som eg har creamer i. Men like greit da eg ikke har så mye penger, nå håper eg at eg ikke må på butikken før på fredag og handle litt mer haha. Eg skal se om eg har muligheten til å sette 200 kr til på sparing. Så eg får litt mer peng å rutle med. Eg skal og i 2 konfirmasjon i mai så må få penger av vergen til gave til dem og eg må på shopping å se om eg finner en kjole til konfirmasjonen så har mye penge utlegg fram over. Men sånn er det når det skjer ting. Eg får bare Sende en mail til vergen og håpe på et positivt svar, eg kan jo ikke bruke mat pengene mine på kjole. Eg hater og kjøpe kjoler og ikke har eg kropp til det heller. Eg får høre med søsto om hun kan være med på shopping og hjelpe meg med å kjøpe kjole. Eg finner sikkert noe som er fint håper eg. Eg får bare trene og spise mindre drit mat så kanskje eg får en fin kropp til sommeren haha. Eg har egentlig alltid hatet å gå med kjole, har aldri følt meg komfortabel i det. Men noen ganger må man gå med det. Eg skulle og ha hatt meg pen sko så får se hvor mye peng eg får. Nå skal eg snart se på ex on the beach og kose meg litt med godis så er det en pause med det til helgen. Ex on the beach er jo helt sykt og se på er jo bare drama haha. Men ganske gøy da, han adde eller hva han nå heter er jo bare dom har ikke likt han fra dag en. Han er teit off jaja sånn er no det. Nå skal eg legge fra meg tlf og sende en mail til vergen så er det gjort, så skal eg vente på ex on the beach skal begynne er ikke så lenge til. Er bare et kvarter igjen joho. Eg har sykt med gangsperr og etter trenigen eg har hatt disse 2 dagene, sliter jo med å gå når eg først reiser meg haha. Det er no bare godt det. Dere får ha en super fin kveld.

 

Vi blogges plutselig❤❤❤❤❤

Dagen i dag

 

 

I dag så har eg fått trent litt med vektene, så da har eg trent to dager på rad, det er jo deilig. Eg har fått smaken på å trene igjen nå haha. Eg har og fått skaffet meg en yogamatte så når eg får den så blir det mye trening fremover. Det er jo godt å sjenne at man bruker kroppen litt. Eg har faktisk gangsperr i lår, rumpe og armene haha, det er jo digg det. Nå har eg nett fått tatt meg en dusj og sitter nå å venter på at pappa skal komme å hente meg. Han er ferdig på jobb kl 15 i dag så da har eg litt tid til avslapping. Og eg må sjekke om dyra har alt dem trenger. Eg måtte vist hente Marcus på skolen i dag. Så da blir det og lage middag til mamma kommer hjem fra jobb, hun er hjemme 16.50 i dag så da får middagen være ferdig til det. Eg vet ikke hva som skal lages men det finner eg no ut av. I dag er det fint vær igjen, det blåser litt men det gjør ikke noe så lenge det ikke regner. Solen er fremme og så er litt vår følelse i dag og fuglene koser seg ute. Deilig det og føle litt på det. Godt med lysere tider også blir ikke så trøtt ut over dagen da haha. Nå skal eg slappe litt av med tv titting mens eg venter på pappa. Eg må vist en tur på butikken i dag og bruke litt mer peng. Spyr av handling men må man så må man. Kanskje eg slipper og reise og handle før på fredag nå.  Eg skal sitte og nyte litt tid med dyra før pappa kommer å henter meg. Dere får ha en super fin dag❤❤❤❤❤❤

 

Vi blogges senere❤❤❤❤❤❤

Mandag

I dag sto eg opp kl 06.15 tiden og lagde meg en te kopp og tok meg en røyk. Når kl ble 06.30 så fikk eg Marcus på badet for å stelle seg, mens han gjorde det så rydda eg kjøkkenet for mamma. Når Marcus var ferdig på badet så fikk han mat. Når kl ble 07.07 så fikk vi endelig gjort oss klare til å gå ned til sfo det er vinterferie så da må han på sfo da mamma og dem jobber. Vi var på skolen til 07.30 litt seint når han skulle være der til 07. 00 men det gikk sikkert fint, det er et lite stykke og gå, og Marcus er ikke den som går fort for å si det sånn, vi kom no oss ned til slutt. Eg ble med ned siden han ikke viste helt hvor sfoen var på skolen. Sfoen var no nede så var ikke så vanskelig og finne ut av. Eg gikk da opp til butikken, måtte vente en halv time ca før dem åpnet, det gikk no fort det. Eg fikk handla litt små ting før eg tok bussen hjem. Eg ble og trekt litt penger for keto kaffen så gleder meg til å få den i hus igjen. Eg får se om eg får bestilt meg melkevisp da det skal være enklere og få kaffen skikkelig. Så det skal eg prøve ut så slipper eg og vispe den på hånd. Det skal jo bli spennende å teste det ut haha. Melkevispen  er no ikke dyr heller, den koster 15 kr på ikea og med frakt blir det 65 kr så det er ikke gale pris det. Eg må bestille den da eg ikke er mye på ikea og eg reiser ikke helt dit bare for en visp så da bestiller eg den bare. I dag er det ikke like fint vær som i går, det regner litt men det er no vindstille heldigvis haha. Og det er fugle kvitring som eg sitter inne og hører på, så fint. Skikkelig vår følelse det, våren er jo rett rundt hjørnet. På fredag har vi kommet til mars måned alt, månedene flyr jo av gårde. Det går altfor fort for min del. Eg har og fått ringt tannlegen i dag så har fått time der, men det er ikke før 12. Mars pågrunn av dem skal flytte til Straume. Skal bli spennende om eg finner ut hvor dem har flytta hen på sartor. Eg får vel ringe tannlegen igjen dagen før eg skal for å høre hvor dem ligger hen. Det går sikkert fint tenker eg. Er vel ikke så vanskelig å finne ut av. Resten av dagen blir det sikkert og bare være hjemme og slappe av og nyte dagen med det. Nå skal eg legge fra meg tlf og slappe av og kose meg med tv titting. Dere får ha en strålende fin dag.

Vi blogges plutselig❤❤❤❤❤❤❤

Søndag 🙂

I dag har eg fått vaska leiligheten og vaska klær. Det er godt å få det unnagjort, det var nydelig vær i dag men det var sur vind. Men deilig og høre fugle kvitring og bare få en følelse av vår. Marcus han har vært med kompisen sin og var med dem på tur med en hund, når han kom hjem så sporte eg om det var noe, så sa han nei eg er bare sliten, Svein sliter meg ut haha, det er faren til kompisen til Marcus. Eg tror dem har kost seg masse det hørtes no sånn ut. Det er jo bra det. Godt han har kost seg. Godt med litt frisk luft enn å bare sitte inne og spille, skulle ikke vært lov det, vertfall ikke når det er nydelig vær og man kan godt være ute og nyte det. Til å med lucky har vært ute i hele dag og kost seg i fin være, han er enda ute. Han får kose seg ute til i morgen, eg skal ikke hjem i kveld da eg må få marcus på sfo i morgen. Men katten klarer no seg ute så det går fint det. Dem er jo natt dyr så da skal dem jo være ute, er bare eg som ikke lar dem få lov til det når det blåser en del og regner, da syns eg det er mer koselig at dem er inne. Så han får heller være ute i natt og få av seg litt energi så kanskje han sover når han kommer inn igjen og ikke er så rastlaus. Bajaso han er no inne og koser seg å det er greit når han driver å mjauer når han vil inn igjen og det er dumt hvis han gjør det på natten. Så han holder eg alltid inne når eg skal noe. Lucky han er ute og koser seg til noen åpner døren for han, så han kan være ute hele natten om han vil. I dag så var han glad for å endelig ha en dag ute, når eg var ute så kom han bort til meg å mjaua og strøk seg inn til meg så han likte være vi hadde. Det er no koselig det. Nå er eg hos mamma og når eg kom ut her så holdt mamma på å lage middag det var godt det. Så rydda vi etter maten og mamma fant frem godis så vi har kost oss med det. Nå skal eg legge fra meg tlf og være sosial med gjengen her. I kveld så skal eg se farmen også blir det vel å finne sengen etter det tenker eg. Dere får ha en super fin kveld.

Vi blogges plutselig❤❤❤❤❤

Hvis dere har noen ønsker til blogg innlegg eller spørsmål til ukens spørsmål så er det bare og fyre løs, eg svarer på det meste❤🙂

Dagen i dag

I dag sto eg opp kl 08.30 og slappa litt av med tv titting med Marcus. Etter en stund så fikk han mat. Og stelte seg for dagen, når tiden var inne så gikk han ned til kameraten sin. Og eg fikk da vaske litt gulv her i leiligheten så da slipper eg det når eg kommer hjem i morgen, det er jo deilig. I dag er det nydelig vær ute solen skinner og det er blå himmel og vind stille. Det er og fin fugle kvitring ute så da er det tegn på at våren er her snart, så deilig å tenke på hehe. Blir godt å tilbringe dagene ute. Og fugle kvitring er så fint å høre på. Nå sitter eg og ser på tv og slapper litt av så skal eg snart få hoppa i dusjen. Men må ha en liten avslapping før eg gjør det, er sliten etter vaskingen haha. Godt å slappe av når vaskingen er gjort, eg er trøtt og så blir en lang dag dette skjenner eg. Men det går sikkert greit får eg håpe. Eg skal til mamma senere så får se om vi tar buss eller om vi blir henta. Ikke har eg penger til bussen for Marcus har bare en kroninger og ikke vet eg hva bussen koster heller. Så får bare se hva vi gjør. Eg har no kost meg mens han har vært her på besøk. Timene går litt fortere da. Mamma er sikkert i hagen i dag da det er nydelig vær og vår følelse er det og. Om ikke så lenge så kan eg skru ned varmekablene rundt om, det blir deilig. Ser frem til varmere vær lei av å fryse nå. Nå skal eg legge fra meg tlf og slappe litt mer av så skal eg få kommet meg i dusjen. Dere får ha en super fin dag.

Vi blogges plutselig❤❤❤❤❤

 

Det eg har gjort i dag

I dag har eg vært med mamma på gjenbruken da hun skulle ha seg et bord der, det var jo veldig fint. Så reiste vi hjem og eg lagde taco mens mamma henta Marcus hos en klasse kamerat. Når han kom hjem så spiste vi middag og pakka litt så ble han med meg hjem. Når vi kom hjem så gikk Marcus ned til kameraten sin og eg satt hjemme og kosa meg med film hehe. 20.30 henta eg Marcus og han fikk kvelds og spiste litt snop så gikk han på badet rundt 21.30 og gikk å la seg. Nå sitter eg her med lucky på fanget og koser meg med film på tv og får vel finne sengen etter hvert og. Kan ikke sove halve dagen i morgen da Marcus er her, så da må eg ikke være så sein i seng. Det er no det eg har gjort i dag, det er ikke mye men det er no litt. Nå skal eg legge fra meg tlf og kose meg videre med film resten av kvelden. Dere får ha en super fin kveld.

Vi blogges plutselig❤❤❤❤❤

En som koser seg på fanget til Marcus ❤

Dagen i dag

I dag så ble eg henta av mamma for hun ville ha meg med til gjenbruken da hun fant et bord hun ville ha. Så da måtte eg hjelpe og bære. Så da var det for meg og bare få på meg kler og vente til mamma kom. Når hun kom så kjørte vi til gjenbruken og kjøpte bordet også reiste vi hjem. Nå sitter eg hos mamma og ser på tv og koser meg med det. Er no koselig det. Marcus blir sikkert med meg hjem da kameraten hans er hos faren sin i helgen så da ville dem være med hverandre. Det er no greit det haha. Der vi var i går og feira dagen til Marcus,det var rart å se det igjen. Eg har jo jobbet der når eg gikk på skolen. Hadde praksis plassen min der. På den tiden var eg høy gravid med tvillinger. Så det var ikke enkelt og få på seg kler når man skulle ut, sjeledressen eg hadde fikk eg nesten ikke igjen, men det gikk no men den såg sprengt ut haha. Men eg likte no meg der. Eg jobba i en annen barnehage på sartor og der trivdes eg ikke, for det eneste eg gjorde der var og lage til lunsj og trilla en unge til han hun sovna. Det var lissom det, så eg likte meg ikke der. Og det ble skulking til slutt enn å møte opp på jobb og sånn skal det no ikke være. Til slutt så fikk eg bytta jobb og da begynte eg i barnehagen til mamma og der var det mer og gjøre. Eg fikk være ute med barna og leike med dem og passe på de. Eg fikk og bytte bleier og sånt. Rydde opp etter lunsjen gjorde eg og så der var det mye gøyere og være, kl den gikk fortere der for å si det sånn, og dagene fløy av gårde plutselig så skulle eg hjem for dagen. Er jo sånn arbeidsdagene skal være man skal ha ting og gjøre på så timene går. Der hadde eg no det kjekt. Nå får eg legge fra meg tlf og være litt sosial her med gjengen.  Dere får ha en super fin dag 🙂

Vi blogges plutselig❤❤❤❤❤❤

Bordet som mamma kjøpte på gjenbruken den var jo ganske fint da.