Dagen i dag

 

 

I dag så har eg sovet litt etter en dårlig natt med søvn. Har enda ikke blitt frisk igjen, føler meg overkjørt av en traktor haha. Jaja håper det blir bedre etter hvert nå er eg lei av å være dårlig og hoste som en gris. Eg har no fått i meg keto kaffe til frokost i dag tidlig da eg våkna kl 08.30 tiden og gadd ikke å prøve å sove igjen. Så da sto eg bare opp og lagde meg te og keto kaffe og sov litt etterpå. Da eg skal til mamma en tur og se etter Marcus til mamma kommer hjem fra jobb. Så da måtte eg sove litt så eg ikke er så trøtt utover dagen. Eg føler meg ikke utvilt uansett hvor mye eg sover på dagtid, håper det går over snart er ganske lei av å gå rundt og hoste. Nå sitter eg og ser på tv og koser meg med det, skal snart komme meg i dusjen og få stelt meg litt, da eg skal snart ta bussen ut til mamma. Eg skal en tur på butikken og kjøpe hostesaft og litt sånt. I dag er det tåke og overskyet ute så er ikke så fint vær, men det regner no ikke. Nå skal eg legge fra meg tlf og slappe litt mer av så skal eg komme meg på badet og stelle meg litt. Dere får ha en super fin dag.

 

Vi blogges plutselig❤❤❤❤❤❤

Mandag

 

 

I dag så sto eg opp kl 06.30 og kokte meg vann så eg fikk en te kopp. Så tok eg kjøkkenet og når kl var 06.35 ca så hørte eg at pappa sto opp. Når kl ble 07.00 så fikk eg Marcus på badet for å stelle seg, så fikk han frokost. Når kl ble 08.13 så kjørte vi marcus på skolen da han ikke kunne sykle for han skulle til fysioterapeuten. Etter det så fikk vi tatt boss i hengeren og kjørte til sartor for å tømme hengeren med boss. Vi brukte en time på det. Når vi hadde gjort det så kjørte vi til broren til pappa da han skulle låne hengeren. Der satt vi ute og koste oss. Broren til pappa har vinterhage dem og, og dørene var åpen og da kom det en liten fugl inn. Å tante prøvde å få den ut men det gikk ikke, plutselig så kom katten dems inn og tok fugelen i munnen og løp ut med den. Stakkars fugl men er sånn kattene er. Katten fikk no noe og kose seg med. Vi satt ute en stund hos dem, når vi skulle gå så fikk eg to alovera planter av tante. Det var koselig det mine første planter hehe. Når vi var på vei hjem så gikk vi på kiwi og handla det eg skulle ha. Og pappa kjøpte seg mat, når vi kom hjem så lagde pappa maten. Når han var ferdig å spise så kjørte vi hjem til meg med varene mine. Vi satt ute og nøt fin være til pappa skulle kjøre til jobb. Når han gikk så gikk eg til postkassa men der var det bare reklame ingen hente lapp da eg venter på påske egget. Etter det så gikk eg inn og lagde meg te og keto kaffe, kaffen ble lunsjen min i dag. Har fått gjort mye i dag på morgen kvisten. Nå er eg stup trøtt etter våken natt igjen pågrunn av hoste. Sitter og slapper av og ser på tv og koser meg med det. Resten av dagen blir det bare og slappe av og nyte dagen med tv titting. Dere får ha en super fin dag.

 

Vi blogges plutselig❤❤❤❤

Dagen i dag

 

 

I dag så ble eg vekket kl 10.30 da det ringte på døren. Det var husverten eg hadde jo glemt det at eg sku fornye kontrakten. Fikk no gjort det, etter det så slappa eg av litt og fikk vasket gulvene. Eg gjorde det sakte og med en del pauser da eg ikke ville få hoste byer da eg har det nok på natten. I natt våkna eg hver eneste time igjen på grunn av hosten. Eg kan hoste hele dagen og slippe det om natten så eg får en skikkelig søvn. Eg håper det går over etter hvert nå er eg møkk lei av å hoste sånn. Når eg hadde gjort alt eg skulle, så kom søsto og henta meg. Når vi kom hjem så var det middag,etter maten så ryddet eg opp. Nå sitter eg og slapper av litt er ikke i form kjenner eg. Håper eg blir frisk igjen snart for nå er eg lei. Mamma hun driver på ute i hagen så eg får vel ta meg en tur ut til henne enn å sitte her inne alene. Søsto er oppe og slapper av og resten av gjengen er jo ute. Er kjedelig å sitte inne alene da. Resten av dagen blir det og være hos mamma og bare nyte søndagen sammen. Søsto har jo hatt jobb helg så hun er trøtt og sliten. Marcus han har vært hos en kompis og overnattet, han kom nett hjem derfra. I dag er det overskyet ute og ingen tegn så det er jo deilig. Det er no noe av det eg har gjort i dag. Nå skal eg være hos mamma til i morgen da eg må få marcus på skolen. Dere får ha en super fin kveld når den kommer.

 

Vi blogges plutselig❤❤❤❤❤

Dagen i dag

 

 

I dag har eg ikke fått gjort så veldig mye annet enn å drikke en kopp med keto kaffe til frokost. Og sovna på sofaen litt etter det. Eg har ikke sovet godt i natt da eg har våkna vær time i natt pågrunn av hoste. Eg er så lei av det nå. Vil bli frisk igjen nå og få en god natts søvn uten å hoste meg våken. Sånn går no nettene her. Nå sitter eg og ser på tv og koser meg med det, og er litt små dårlig så blir bare og slappe av. Leiligheten tror eg får vaske skikkelig når eg er frisk igjen. Eg skal i dusjen i dag og så får se om det hjelper litt på formen. Eg vil bli frisk til helgen igjen da eg skal i konfirmasjon og da er det kjipt og hoste sånn på natten og vekke hele huset. Får krysse fingrene for at eg er kvitt hosten til helgen igjen. I dag er det ikke fint vær det regner som bare det, men det trenger vi nå som det har vært så tørt overalt i lang tid. Det er no vind stille hvert fall og det er jo digg. Resten av dagen blir det og slappe av og ta meg en dusj og skal få tatt oppvasken så er vertfall det gjort. Lucky ligger no forsiden av meg i sofaen og sover og passer på meg😻 godt å ha dem til stedet, er litt trøst i dem når eg ikke er i form. Alltid godt å ha noen som passer på deg og spess når det er dyra dine. Godt det er gjensidig vi passer på hverandre. Dyra er som du er mot dem sånn er det bare, er man grei mot dem så er dem grei mot deg også. Nå skal eg legge fra meg tlf og slappe litt mer av også skal eg få komt meg i dusjen en tur. Dere får ha en super fin dag. Ønsker dere god helg videre.

 

Vi blogges plutselig❤❤❤❤❤

Fredag

 

 

Da er fredagen her igjen og helgen står for tur. I dag så skulle eg egentlig ha reist på sartor på alternativ behandling men eg er ikke i form så tar det heller på tirsdag i neste uke i håp om at eg er bedre til da. I natt har eg ikke sovet noe særlig, er så lei av å ikke få sove skikkelig om nettene på grunn av hosten. Eg begynner jo å hoste med en gang eg har sovna og da våkner jo eg igjen. Å hoste er så slitsomt spess på nattestid. Eg kan heller hoste hele dagen og slippe det om natten. I dag så våkna eg kl 08.00 av at eg hosta, heldigvis så fikk eg sove igjen men våkna igjen kl 08.30 og da sto eg bare opp, gadd eg ikke å prøve å sove igjen. Eg har vært våken siden, eg har no fått tatt oppvasken og satt på klær så da har eg fått gjort litt her. Men eg skulle fått vasket her også men det får eg se om eg orker senere, hvis ikke så får eg ta det når eg er litt bedre. Eg skal værtfall få tatt meg en dusj og bytte på sengen så får eg se hva eg gjør etter det. Eg har fått i meg en kopp med keto kaffe til frokost. Så da er det unnagjort. Det var godt å slippe og tenke på at eg må ut døren tidlig i dag og kan bare sitte hjemme og slappe av og nyte dagen med det. Idag tidlig når eg våkna så var det sol ute, nå er det over skyet og det har regna litt. I går når eg var på sartor så gikk eg innom tiger butikken bare for å se og slå ihjel litt tid. Men eg kom ut derfra med en pose hehe det er jo ikke noe nytt. Eg fant et sett med skru gjern og det er noe eg trenger her. Eg bruker jo en børste som hammer når eg skal henge opp noe. Skrugjern er noe man alltid får bruk for. Syns fargene var litt tøffe og hehe. Ikke var sette dyrt heller. Nå sitter eg og slapper av med tv titting og en te kopp eg tenker eg skal prøve og sove litt snart, i håp om at eg ikke hoster til eg spyr. Hadde vært godt med noen timers søvn nå kjenner eg. Resten av dagen får eg bare se hva eg får gjort, eg skal vertfall en tur i postkassen å se om eg har fått en hentelapp eg venter på påskeegget som eg vandt. Gleder meg til å se hva som er inni det. Dere får ha en super fin dag.

 

Vi blogges plutselig🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Dagen i dag

 

 

I dag sto eg opp kl 06.30 tiden og slappa av med en te kopp. Eg fikk ikke tatt kjøkkenet eller noe for mamma, da eg ikke er i form. Eg hoster sånn om nettene så eg sover ikke godt. Eg drikker på hostesaft og hele pakken så håper det hjelper snart. Er drita lei av å hoste som en gris nå. Kl 07.00 fikk eg Marcus på badet for å stelle seg. Etter det så fikk han frokost. Når kl ble 07.45 så fikk eg Marcus avgårde og eg gikk til bussen. Eg tok 08.15 bussen hjem og slappa av litt og stelte meg, så tok eg bussen 11.40 til sartor da eg hadde time hos naprapaten i dag. Heldigvis fikk eg ikke hostekik der og det var deilig. Det er jo så flaut å ligge der og hoste. Når eg hadde vært der så gikk eg en tur på butikken og handla litt så tok eg bussen hjem. Eg skulle kjøpe hostesaft når eg var på coopen men det var utsolgt så er vel flere som hoster etter påsken. Eg gikk da innpå apoteket og kjøpte hostesaft der heldigvis var ikke det dyrt. Når eg kom hjem så lagde eg meg noe mat og sov litt på sofaen. Fikk en time før eg våkna av hoste anfall haha. Eg hater det med å være forkjølet. Håper hostesaften tar livet av det snart og eg kan sove godt igjen. Eg har time i morgen og hos alternativ behandling men eg tror eg utsetter den timen til uken da eg ikke vil sitte der og hoste og sånt. Det er så flaut da eg hoster til tårene triller, og det stopper jo ikke heller når det først begynner. Kanskje kroppen min trenger en dag hjemme der eg kan sove og slappe av så kanskje eg blir kvitt hosten etter hvert. Eg håper det for nå er eg møkk lei hosten. Resten av kvelden så skal eg bare slappe av med tv titting. Husarbeid får eg ta når eg har blitt kvitt hosten haha. Dere får ha en super fin kveld.

 

Vi blogges plutselig❤❤❤❤

 

 

Vandt i konkurranse

 

I går kveld så fikk eg vite at eg vandt i en konkurranse fra it works, det eg vandt er et påske egg så blir spennende og se hva som er i det når eg får det. Har virkelig hatt med meg lykken i det siste. Før påsken så vandt eg en pakke med keto kaffe og i går vandt eg et påske egg det er jo utrolig gøy. Gleder meg til egget kommer, lurer på hva som er i det. I natt så har eg sovet hjemme men sovet har eg ikke fått gjort mye av da eg har hosta i hele natt også våkna eg kl 09.00 så kommer til å bli drit trøtt i dag. Eg skal snart prøve og sove litt før eg må ut til mamma og være der til i morgen for å få Marcus på skolen. Off blir en hard dag tenker eg. Men sånn er det og være forkjølet og hosten følger med den er jo det værste av hele forkjølelsen. Eg skal en tur på butikken for å sende avgårde hair luxiuosen og da får eg gå innom butikken og kjøpe meg hoste saft og nese spray. Så kanskje eg overlever i natt haha. Håper eg får noen timer søvn i natt da eg skal til naprapaten i morgen. Eg får no bare ta dag for dag så blir eg nok frisk igjen en dag. Nå ser eg kl har blitt 10.30 alt så hvis eg skal prøve og sove litt før eg skal stupe i dusjen så må eg snart få gjort det. Idag er det fint vær men det blåser surt ute. Eg skal no ikke være mye ute i dag så eg blir fortere frisk igjen. Mamma hun skal vel være i hagen litt når hun kommer hjem fra jobb. Nå skal eg legge fra meg tlf og slappe litt av også får eg prøve og sove litt så skal eg dusje når eg våkner igjen. Dere får ha en super fin dag.

 

Vi blogges plutselig❤❤❤❤❤❤

Dagen i dag

 

 

I dag så sto eg opp kl 06.05 og slappa litt av med en te kopp. Når kl ble 06.30 så fikk eg Marcus i dusjen så eg slapp å mase på han kl 07.00 da eg ikke er i form, og eg har ikke sovet godt i natt. Våkna flere ganger av at eg svetta og var tett i nesen og vondt i kroppen. Så eg lever på paraceter og ibux. Når Marcus var ferdig i dusjen så fikk han mat. I 08.00 tiden så fikk eg han avgårde, når eg hadde fått han avgårde så la eg meg litt på sofaen og sovna der, våkna igjen kl 11.30 og fikk tatt kjøkkenet for mamma. Når eg våkna så fikk eg meld på finn av en som ville ha hair luxious som eg har til salgs. Eg hadde avtale med den personen som ga bud på 500 kr. Etter en stund så fikk eg en meld til og hun ga bud på 600 kr så da avlyste eg avtalen med henne som ga bud på 500 og selger de heller til hun som ga bud på 600 kr. Den personen så ga bud på 500 kr får bare være sur haha. Eg selger jo hair luxiousen for 700 kr egentlig så da tar eg selvfølgelig hun som ga 600 for det. Eg beklagde no meg til hun andre. Så da får eg reise hjemom senere og hente det så eg får sendt det avgårde i morgen. Eg må mest sannsynlig være oss mamma til i morgen og torsdag da mamma har tidlig vakt denne uken. Så da må eg få Marcus på skolen. Det går no fint det, hadde vært bedre hvis eg hadde vært frisk. Men sånn er det noen ganger. Eg får no bare spise på smertestillende så går det nok bra tenker eg. Marcus sykla no til skolen i dag så eg slipper å gå utenfor døren haha det kjenner eg er deilig i dag. Vi har nydelig vær og det er vel 21 grader ute og eg sitter inne lissom. Eg vil ikke være så mye ute da eg vil bli frisk nå. Eg sitter no og ser på tv og koser meg med det og skal snart ta meg en ny ibux så eg får vekk smertene i kroppen. Eg fikk og penger av vergen i dag så da kan eg gå å handle litt små ting. Eg handler ikke fult før på fredag da eg ikke skal være hjemme før. I går fikk mamma solgt sengen til Marcus som han hadde, og i dag fikk eg solgt hair luxious. Det er jo lykke det, penger trenger man alltid. Eg skal jo snart i konfirmasjon og så må sende en mail til vergen om det også. Så trenger eg ikke å få ekstra peng før til sommeren og i august trenger eg penger og. Vergen får jo skattepengene som eg får igjen, så eg får de av vergen så eg får skaffa meg kjøleskap. Og sette litt på sparing da eg vil ha ny tlf så da må eg ha en del på sparing til det. Det er jo veldig greit å få skattepengene så har eg litt mer og rutle med i sommer. Eg vet ikke om vi skal noe spess i sommer da mamma og pappa ikke har ferie samtidig. Det får eg no bare se hva som skjer i sommer. Nå skal eg legge fra meg tlf og slappe litt mer av og vente til Marcus kommer hjem fra skolen. Dere får ha en super fin dag.

 

Vi blogges plutselig❤❤❤❤❤

Dagen i dag

 

 

I dag så har eg ikke gjort noe annet enn å vakset litt gulv, nå har eg en liten pause før eg skal fortsette med å vaske gulv. Når eg har gjort det ferdig så skal eg få ta meg en god dusj. Så skal eg ut til mamma løpet av dagen da eg må få Marcus på skolen i morgen og hente han igjen. Eg er ikke helt i form heller, så eg stresser ikke med å komme meg ut til mamma. Om eg kommer ut der i kveld så gjør ikke det noe for det er jo i morgen mamma trenger meg. Eg har blitt forkjølet, hoster og harker, det gjør vondt i brystet når eg hoster. Kjenner det litt i halsen og. Eg får no bare spise på paraceter så går det nok fort over igjen. Eg har ikke så mye å vaske heller nå så det går fort så skal eg slappe av før eg dusjer. Eg har fått i meg keto kaffe til frokost også så da er det og gjort. Det var godt med kaffen igjen, har hatt noen dager pause med den. Da er det godt å begynne igjen med den hehe. I dag er det fint vær men det blåser surt ute. Eg klager no ikke så lenge det ikke regner. Eg la meg seint i natt og våkna 09.30 for da måtte eg på do og fikk ikke sove igjen. Så da sto eg bare opp. Blir sikkert å ta meg en time på puten før eg stikker til mamma og. Eg får se hva eg får gjort. Nå sitter eg og ser på tv og koser meg med det før eg skal fortsette med leiligheten. Eg fikk ikke gjort noe her før vi reiste så da får eg ta det nå. Vaske støv gidder eg ikke før det skal være visning her igjen så det blir bare og tørke støv. Men det får eg gjøre på onsdag, orker ikke det i dag. I dag blir det bare og vaske gulvene. Så det er reint til eg kommer hjem igjen i morgen. Nå skal eg legge fra meg tlf og fortsette her igjen snart. Dere får ha en super fin dag.

 

Vi blogges senere❤❤❤❤❤

Guttene mine ble no glad når eg kom hjem i går. Vi satt og koste lenge, har savna dem 💛

 

 

Kommet hjem

 

 

Da har vi kommet hjem etter en fin tur med kiel båten og påskaften med familien. Vi hadde en kjempe fin tur sammen, eg satt på med søsto og kjæresten hennes hele veien omtrent. Vi stoppet et sted så eg kunne sitte på med mamma og dem hjem så søsto kom seg hjem så hun fikk lagt seg da hun skal tidlig opp i morgen da hun skal på jobb. Eg har no kommet hjem til dyra mine og det var deilig å sette seg ned i sofaen med en te kopp og tv titting. Eg har ikke sett på tv hele helgen da eg har vært på båt tur da har eg ikke hatt muligheten til det, vi har gjort på så mye annet kjekt. Eg fikk tatt noen bilder på turen hjem, på fjelle var det en del snø og litt sol. Men det var kaldt for det, sur vind var det. Men vi har hatt fint vær hele turen hjem. Nå skal eg være hjemme til i morgen så må eg ut til mamma og være der til tirsdag da eg må få Marcus på skolen og eg må hente han på skolen så da får eg være der ute til tirsdagskveld tenker eg. På turen tror eg har blitt forkjølet eg har nøse i hele helgen og vært tett i nesen. Eg har vondt i brøstet for at eg har nøse sånn og hosta litt. Det begynte på båten, så vet ikke om det er forkjølelse eller allergi, det var jo kaldt på rommet i båten så kan være det er det som er grunnen. Jaja det går no over etter hvert. Eg får no bare se det ann og håpe at eg blir fort kvitt det igjen. Nå skal eg sitte våken og vente til violetta begynner på tv så skal eg legge meg. Dere får ha en super fin kveld videre. Eg skal slappe av litt før eg legger meg for kvelden.

Det kommer video på youtube etter hvert får se om eg får gjort det i morgen eller på onsdag.

Vi blogges plutselig💛💛💛💛