Det eg har gjort så langt denne uken

Tenkte eg skulle komme med et innlegg da det er en stund siden sist nå. Håper det faller i smak 😊

 

søndag

 

ja da var eg hos mamma da eg overnattet der på lørdag til søndag for eg måtte sitte barnevakt for Marcus lørdagskvelden. Søndagen så var det og stelle seg litt også kjørte pappa meg hjem i 14.30 tiden så eg fikk begynt på middag, da eg skulle ha middagsbesøk av familien. Eg gjorde i stand når eg kom hjem pynta bordet litt og sånt. Når kl ble 15.00 så begynte eg og lage middag, det ble kjøttkaker og poteter og tilbehør. Det var godt det og det var utrolig kjekt. Etter maten så rydda eg opp eg må jo vaske opp alt for hånd og vi var 5 stk til bords og da tar det Jagge meg tid og vaske opp. Men det gikk no greit. Når eg hadde fått vasket litt så fant eg frem litt chips og vi satt og kosa oss med det. Vi har begynt med at vi spiser hos hverandre om søndagene da søsto har flytta for seg selv hun også. På kvelden en gang så ble eg med mamma hjem da eg måtte passe Marcus mens mamma er på jobb. Det er jo høstferie denne uken og Marcus går ikke på SFO lenger så da må eg se etter han. Det er no koselig det.

 

mandag.

sto eg opp tidlig for å se etter Marcus og fikk i oss frokost. Frokosten min var creamer og yoghurt og Marcus spiste en skive med nugatti på. Etter maten så gikk Marcus på iPaden og eg begynte og rydde kjøkkenet for mamma. Og slappa av med TV titting, vi gjorde ikke på så veldig mye den dagen. Når mamma kom hjem fra jobb så spiste vi reste middag etter søndag. Etter maten så rydda eg opp og hjalp mamma litt med ting som hun holdt på med.

tirsdag.

 

var og en veldig rolig dag. Marcus var på iPaden og eg rydda kjøkkenet og bretta klær og hang opp klær for mamma. Litt ut på dagen så fikk Marcus besøk av noen nabo gutter. Så da lekte han fint på rommet. Eg slappet litt av og så på TV. Rundt kl 16.15 så begynte eg på middagen da den skulle være ferdig til kl 16.55. Det ble da fiskeboller i hvit saus med tilbehør og karry på. Det er så godt. Når vi hadde spist så rydda eg opp og sånt og fortsatt hjalp mamma med det hun drev på med. Hun holder på og rydde på rote rommet sitt. Og det er ikke lite hobby ting mamma har for å si det sånn. Resten av den kvelden gikk i det.

onsdag.

 

i dag så har eg rydda kjøkkenet for mamma, og tok med meg Marcus på butikken en tur. Eg måtte kjøpe brød for mamma og eg måtte ha noe greier også. Når vi var ferdig på butikken så gikk vi innom Nille for at Marcus ville ha lego. Så da fikk han det. Det har blitt så sykt dyrt på Nille nå syns eg, vet ikke om det bare er meg men eg syns faktisk det. Når vi kom hjem så bygga Marcus legoen og eg satt meg ned og så på TV. En stund etter på så fant eg mat til oss så vi fikk spist litt igjen. Eg tok på tørketrommelen siden det lå håndklær i vaskemaskinen. Når kl ble 15.25 så begynte eg på middagen. I dag ble det kjøttboller og tilbehør godt det også. Etter maten så rydda eg opp, og slappet litt av. Ut på kvelden så kjørte pappa meg hjem og eg tok med meg Marcus da eg må passe han i morgen og. Eg måtte hjem for å se hvordan dyra har det og ta meg en dusj og det var veldig godt med en dusj etter noen dager uten. Nå sitter eg og ser på TV og koser meg med det, Marcus han overnattet hos en kompis som bor i kjelleren her. Så da har eg litt tid for meg selv i kveld. Eg skal snart finne sengen for kvelden da eg må opp tidlig igjen i morgen.

torsdag.

da kommer mamma og henter Marcus på veien hjem fra jobb. Og da blir eg nok med ut igjen siden søsteren min skal sikkert utover og da må eg nesten være med og. Er ikke så ofte vi ser hverandre lenger nå som hun ikke bor hjemme lenger. Eg skal nok hjem på kvelden siden mamma er hjemme på fredag da hun har fri. I helgen blir det vel og gjøre litt hjemme oss meg selv og bare slappe av og kose meg. Eg må nok ut til mamma igjen på søndag for å få Marcus på skolen på mandag. Det var det eg har gjort så langt denne uken. Dere får ha en fin kveld videre 😊 eg skal legge fra meg tlf og se litt mer på TV og få tørka håret så skal eg nok finne sengen for kvelden 😊😊

 

vi blogges plutselig 😊😊😊😊

1 kommentar

Siste innlegg